Hey Mopi, keď jsi mě ignorovala na minuláý straně, tož tu
Slyšela jsi už o projektu Deus ex Universe?
E:Škorpe skus smutný ruce
Upravil/a Leneren dne 05.10.2013 10:07
Ahojte, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s herním obchodem tojepohoda.cz ? Rád bych si u nich totiž koupil hru, ale je to poprvé co takhle kupuju digitální zboží mimo Steam. Nakupoval jste tam už někdo?
scorpioncz napsal:
moje jediná obrana ... a tvoje jediná slabina!
Hej!! Já tě tam bránil do krve, dokonce jsem musel zabít Norbiho a Lena a ty řekneš že psí oči jsou tvoje jediná ochrana! Tomu říkáš vděk ?
BTW, těmahle svýma citacema jste mi přivodili další nostalgickou vzpomínku, tenktokrát na téma s citacema :'D
Mahoney: No nevím, ale vypadá to jako pohoda
BTW, dělnický nástroje z Dead Space jsou prostě krutý. Plazmová řezačka na horniny, "Provazová" řezačka navíc s laserovou minou, kotoučová pila co umí ty kotouče i střílet a že maj sakra sílu a nakonec ten poslední nástroj co jsme vyzkoušel - pojmenovali to chybně Laserová [něco] ale ve skutečnosti to využívá kinetickou energii a s primární funkcí střelby stačí jenom trochu počkat a když pak vypálíte klidně ustřelíte ruku největšímu a možná i nejsilnějšímu nekromorfovy co není boss.
Hmm... zajímalo by mě kolik úmrtí muselo mezi těma těžařama být
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
scorpioncz napsal:
moje jediná obrana ... a tvoje jediná slabina!
Hej!! Já tě tam bránil do krve, dokonce jsem musel zabít Norbiho a Lena a ty řekneš že psí oči jsou tvoje jediná ochrana! Tomu říkáš vděk ?
BTW, těmahle svýma citacema jste mi přivodili další nostalgickou vzpomínku, tenktokrát na téma s citacema :'D
Mahoney: No nevím, ale vypadá to jako pohoda
BTW, dělnický nástroje z Dead Space jsou prostě krutý. Plazmová řezačka na horniny, "Provazová" řezačka navíc s laserovou minou, kotoučová pila co umí ty kotouče i střílet a že maj sakra sílu a nakonec ten poslední nástroj co jsme vyzkoušel - pojmenovali to chybně Laserová [něco] ale ve skutečnosti to využívá kinetickou energii a s primární funkcí střelby stačí jenom trochu počkat a když pak vypálíte klidně ustřelíte ruku největšímu a možná i nejsilnějšímu nekromorfovy co není boss.
Hmm... zajímalo by mě kolik úmrtí muselo mezi těma těžařama být
jaký psí smutný oči? smutný oči a psí kňučení jsou dvě rozdílný obrany ... no jo vlastně ... hej ale jo, tys byl taky dorá obrana a btw ... stejně nic nemá na plasmovou řezačku a hydrazinovej průmyslovej hořák!
Tak díky
No, hořák jsem nezkoušel ale s tou plazmovou řezačkou souhlasím . Ale nesmíme ještě zapomenout na Ishimurský Masakr Kotoučovou Pilou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Tak díky
No, hořák jsem nezkoušel ale s tou plazmovou řezačkou souhlasím . Ale nesmíme ještě zapomenout na Ishimurský Masakr Kotoučovou Pilou
chtěl jsi říct dálkově ovládanou průmyslovou pilou ... DD ty zbraně který vlastně nemaj bejt zbraně jsou krutý
Mahoney napsal:
Ahojte, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s herním obchodem tojepohoda.cz ? Rád bych si u nich totiž koupil hru, ale je to poprvé co takhle kupuju digitální zboží mimo Steam. Nakupoval jste tam už někdo?
Mám s nimi dobrou zkušenost kdybys něco chtěů vědět ttak napiš
Mahoney napsal:
Mám s nimi dobrou zkušenost kdybys něco chtěů vědět ttak napiš
Leneren napsal:
Hey Mopi, keď jsi mě ignorovala na minuláý straně, tož tu
Slyšela jsi už o projektu Deus ex Universe?
E:Škorpe skus smutný ruce
Sounds awesome! Co to bude? Prequel nebo sequel? (btw Deus Ex: Human Revolution je snad jedinej dobrej prequel co znám ) nebo to nebude hra? Nebo jak?
E: Máha: You traitor! Slíbils mi, že budeš se mnou na chatu celou noc a ani ses neukázal! Réjo, Réjo, Réjo... máš štěstí že jsem tak dobrá duše
Upravil/a Mopidu dne 05.10.2013 12:18
Hele budou to hry.Bude to multiplatforní pack her, který budou rozvíjet příběh Deus ex po Human revolution.Bude to na next-gen konzole, mobily a tablety a na pc.Ale není jistý jak to namíchaj.Jsou nějáký zvěsti, že všechno to bude primárně na PC a na konzole etc.. by to měli být prachspostý porty (a tak by to mělo být, jelikož Deus ex byla vždy pc série), ale jak říkám jsou to jen dohady.Není jistý jestli to bude epizodický či jak zatím de facto nic nevíme určitě
Jo zapoměl jsem dodat, že tam budou pravděpodobně i nějáký komixy, knihy a podobně
Abych to tak řekl bude to obrovská propojená síť, která se bude skládat z útržků a dohromady dá celé to universum
E: tu je odkaz na blog Eidosu: http://community....or-Deus-Ex
Upravil/a Leneren dne 05.10.2013 12:36
Leneren napsal:
Hele budou to hry.Bude to multiplatforní pack her, který budou rozvíjet příběh Deus ex po Human revolution.Bude to na next-gen konzole, mobily a tablety a na pc.Ale není jistý jak to namíchaj.Jsou nějáký zvěsti, že všechno to bude primárně na PC a na konzole etc.. by to měli být prachspostý porty (a tak by to mělo být, jelikož Deus ex byla vždy pc série), ale jak říkám jsou to jen dohady.Není jistý jestli to bude epizodický či jak zatím de facto nic nevíme určitě
Jo zapoměl jsem dodat, že tam budou pravděpodobně i nějáký komixy, knihy a podobně
Abych to tak řekl bude to obrovská propojená síť, která se bude skládat z útržků a dohromady dá celé to universum
E: tu je odkaz na blog Eidosu: http://community....Ex[/quote]
no, no...může to bejt cool
E: Well f**k you too, citace
Upravil/a Mopidu dne 05.10.2013 13:06
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.