I believe the new ME game should give us the opportunity to go farther in the universe. ME series were surely vast, but environmental exploration was, to a certain degree, tied by/to the story. I sure wish for the new ME story to be interesting, but maybe less epic and fatal for the Galaxy than the one in the original trilogy. Something to keep the players' attention, yet still letting us to be even more consumed by the lore of the ME universe. Combat was OK in all of the games, customisation I found best in ME1. And a mention of Shepard and his crew and maybe some easter eggs referring to the original ME trilogy would be welcome by many players, I believe.
Ještě to mám ve schránce
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Nikdy jsem si jich tam nevšiml tak jsem zapl ME doletěl na Citadelu a přesvědčil se na vlastní oči. Tákže to je nějaký optický klam nebo druh ptáků Velikých či jen lennost vývojářů udělat pořádné ptáky! Když už tak se rovnou zeptám kolik tahů ještě bude trvat než se ten můj trotl v Efektu probudí?
páč vole sem odmítl Liaru a kdykoliv přijdu za Ashley tak mi říká že teď nemůžeme ale že doufá že na ní počkám a tam není žádná odpověď ať táhne tak já se bojim abych jí omylem neromancoval
hRDLA napsal:
páč vole sem odmítl Liaru a kdykoliv přijdu za Ashley tak mi říká že teď nemůžeme ale že doufá že na ní počkám a tam není žádná odpověď ať táhne tak já se bojim abych jí omylem neromancoval
A čemu by to vadilo? Je to jen a pouze hra, takže pak budeš mít stejně v ME3 možnost ji poslat do háje, ne?
Já si jednou zkusil dát tu možnost, kdy neví jak na tom jsou. Bylo zajímavé jak přišli, Liara vypadala jako by jí to nevadilo, ale Ash se moc nadšeně netvářila
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.