nagasadowcz napsal:
Já jen chci ušetřit lidem (i sobě) zklamání, až to zase nevyjde.
Proto je nejlepší se na lidi hezky vysrat a něco domluvit mezi sebou. Pak to ostatním jen oznámit
Pokud se do toho nechtěj zapojit, tak ať neremcaj.
Shodli jsme se na Sč a Vy, chatce (u lesa), léto
Teď už jen najít chatku a domluvit datum
Berte ohledy na zaměstnané, jelikož si třeba kvůli tomu budou muset brát dovolenou a to neni prdel.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tahle taky nejni tak špatná: max 19lidí, 250,- za osobu, vratná kauce dohromady 2000,- http://www.e-chal...a-0503.php
Upravil/a LordeS dne 19.06.2014 00:58
Est Sularus Oth Mithas
Jasně, ale já jsem pro, aby třeba Lordes (je starší, rozumější - doufám, atd.. ..) třeba prachy vybral s tím, že by.. co já vím, dal nějaký potvrzení, že je teda má a to by toho člověka, co by takto si jaksi pobyt předplatil motivovalo k tomu, aby dorazil, nemyslíš?
Jóó Vegas párty ....hm....teda díky náčelníku, že ses mne zastal.... Ale má to jednu velkou vyhodu. Musíte se všichni podřídit mým navrhovanym datům
Volové, s těma prachama bych neměl ani na letenku
Est Sularus Oth Mithas
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.