Četli sjte to taky? Lvov vyhlásil samostatnost, nějak se to tam vládě vymyká z rukou... a armáda jde do ulic Kyjeva... no, popravdě, jsem rád, že jsem tady... nechtěl bych teď být na Ukrajině...
Co říkáte na situaci na Ukrajině ?? Podle mě to je úplně "absurdní"....... aby policisté šli do ulic a začali střílet lidi.....nebo vtrhly do přeplněných nemocnic a začali odpojovat lidi...... tak to je moc. Myslím že by měl Viktor Janukovyč odstoupit z pozice prezidenta (možná by se ta situace trochu uklidnila......)............. opravdový děs
Upravil/a KinimodLP dne 20.02.2014 15:19
No, je to blbé... nezáviděníhodné, asi tak, no... Každopádně, o tom, kdo by měl odstoupit si myslím, že tam všichni, vylhásit nové volby a ať si občané rozhodonou, koho tam chtějí...
Jsem spíše sympatizant oněch demonstrantů... nicméně, Ukrajina má i historické vazby na Rusko jako takové, mylsím ještě před komunistickou érou a tudíž nevím, zda bych ji až tak úplně cpal do EU... myslím, že to byl třeba dobrý krok Janukovyče... a obávám se, že díky tomu to všechno začalo...
KinimodLP napsal:
Co říkáte na situaci na Ukrajině ?? Podle mě to je úplně "absurdní"....... aby policisté šli do ulic a začali střílet lidi.....nebo vtrhly do přeplněných nemocnic a začali odpojovat lidi...... tak to je moc. Myslím že by měl Viktor Janukovyč odstoupit z pozice prezidenta (možná by se ta situace trochu uklidnila......)............. opravdový děs
Ha ha ha když sleduješ novinky tak se nediv těmhle zprávám
To víš, protestanti jsou úplný svatoušci
Máha: Já tam jsem s Rohlíkemvpárku (z)
Upravil/a hRDLA dne 20.02.2014 17:39
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.