Ale ta parodie je fakt epická, právě jsem dokoukal první Prý svatby gayů XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A tady to máš taky zajímavou verzi - italsky, píšou. Mimochodem ta báseň hezky ukazuje křesťanské pochopení bližního svého ve středověku A učíš se správná slova!
nagasadowcz napsal:
A tady to máš taky zajímavou verzi - italsky, píšou. Mimochodem ta báseň hezky ukazuje křesťanské pochopení bližního svého ve středověku A učíš se správná slova!
Haggard
JJ, četl jsem to na wikině, jdu si to pustit, i když, tamto jsem psotoval vyloženě v souvislosti s In Extremo, nicméně, zkusím i toto - grazie tante Naga!
Jinak, jo, jasný, tak určo víš (já vím, že víš ), že v této době který národ byl křesťanský, byl civilizovaný (viz případ knížete Vladimíra z dnešní Ukrajiny/Ruska, či našeho knížete sv. Rostislava > sv. Cyril a Metoděj, ale to jen tak na okraj), takže přesně ta báseň odráží mentalitu těch lidí, jak to fungovalo, to máš úplnou pravdu. Bylo to tak no...
Je to bohůmžel tak. A co si budeme povídat, dnes to funguje naprosto stejně, jen křesťanství vystřídal kapitalismus a globalizace....
Jinak, tuhle od In Extremo strašně žeru. Beztak už si ji už slyšel, ale raději ji sem dám. BTW, co Haggard - líbí se? Určitě taky doporučuju celkově jako kapelu.
In Extremo - Liam
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Je to bohůmžel tak. A co si budeme povídat, dnes to funguje naprosto stejně, jen křesťanství vystřídal kapitalismus a globalizace....
Jinak, tuhle od In Extremo strašně žeru. Beztak už si ji už slyšel, ale raději ji sem dám. BTW, co Haggard - líbí se? Určitě taky doporučuju celkově jako kapelu.
In Extremo - Liam
Hele, jasný, ono prostě každá doba má nějakou "dominantu",nebo lépe, něco, na co je chtě, něchtě fixováno velké množství, či lépe drtivá většina lidí - ještě za R-U to byla právě kat. církev (v carském rusku Pravoslavná, atd. ...), dneska v např. KLDR, Kubě, před 89' u nás komouši, dneska kapitalismum, jak píšeš)... Tak to je, ale vždy j eto o lidech, kteří té či oné ideologii/nábožentsví věří a ti, kteří to zneužívají (jmenuje např. Bobliga z Eldestadtu, z druhého tábora pak tatíčka Gottwalda, nebo Kimy z KLDR, že...)
Liam je taky boží, fakt mám rád tudle kapelu. Haggard jsem doteď neznal, nicméně, musím říct, že to asi nejde moc srovnat s IE, je to fakt totál jiné, jako úplně jiné, nicméně, taky se mi to moc líbí to zpracování... je také... konzervativnější, nicméně, líbí se mi.
EldeR napsal:
Momochodem Miku všiml sis, že už přišla první povídka ???
Právě jsem psal ostatním, že tě asi upozorním, jestli jsi se nedíval na mail!
Jinak jojo, všiml! (Jinak, kdyby cokoli EldeRe, tak určitě mi písni, ohledně soutěže, nebo eventuálně komukoli z komise... to platí jinak i pro všechny pokud by se vám nechtělo psát veřejně do toho tématu, písněte strýčkovi Mikovi péemku - pozor, nepleťte si to s poradnou strýčka Ligose, kterého pro změnu kontaktujte, máte-li trable, vidíte-li duchy, a nebo, pokud máte nedostatek zmrzliny - v těchto ohledech vám zaručeně poradí! Věřte mi.)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.