Když si mód otevřete a pošlete mi texty, tak vám s překladem pomůžu. Módoval jsem si a překládal Fallout NV, jak jsem tu už několikrát zmiňoval. Skyrim jsem hrál divte se - bez módů. Takže nemám stáhnutý ani ten program. Je to však jednoduché se k textům dostat - případně se koukněte na YT.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Když si mód otevřete a pošlete mi texty, tak vám s překladem pomůžu. Módoval jsem si a překládal Fallout NV, jak jsem tu už několikrát zmiňoval. Skyrim jsem hrál divte se - bez módů. Takže nemám stáhnutý ani ten program. Je to však jednoduché se k textům dostat - případně se koukněte na YT.
Taky jsem 2 roky (6 her) hrál bez módů, až se sedmou jsem rozjel LE + módy). Pokud bys chtěl pomoct, Lorde, s překladem "mých" módů (které jsou na předchozí straně), tak se klidně můžeš do toho pustit.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Dají se tady přikládat soubory?
Zkusil jsem tak narychlo More Craftables, poslední verzi. Nahraď/přidej v modifikaci ve Strings moje soubory (staré si zazálohuj!)
siSINka napsal:
Dají se tady přikládat soubory?
Zkusil jsem tak narychlo More Craftables, poslední verzi. Nahraď/přidej v modifikaci ve Strings moje soubory (staré si zazálohuj!)
Díky, později se na to vrhnu a řeknu ti, jestli fungují nebo ne. Teď se zabývám něčím jiným, tak během týdne dám vědět, oki?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.