A jak může být v Císařském městě, když Ulfrik vyhrál válku? A i kdyby ji prohrál, tak by zemřel ve Větrném Žlebu a než by jeho hlava dojela do Císařského města, už by shnila. Radši jdi lízat paty tomu vašemu Titovi Medemu II.
AmazedWolf900 napsal:
Tak už to je vyřešené. Já neměl v launcheru aktivované DLC
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já jsem to viděl, ale císařství taky stojí za nic.... Navíc, kdo říkal, že se Skyrim neubrání? Kdo říkal, že Ulfrik nenechá střežit moře přízraků, ha?
A v jedné věci má Ulfrik pravdu. Skyrim je jak Ukrajina nebo Česko. Nesoběstačný, závislý na říši! Podporován lžemi a srabstvím! A to chce Ulfrik změnit. Chce vytvořit ze Skyrimu soběstačný stát, který by svou armádou rozdrtil tu vaši mrňavou legii, která se ani neubrání podvodníkům. A co když to Ulfrik věděl, ha? Co kdyby připravil na Vysoké past? Ha! Všechno jsou to jen spekulace, tak se tu s tím neoháněj .
Upravil/a MightRider dne 08.09.2014 19:49
Takovej extrémista
Včer sem narazil na jedno video kde se sejde Ulfrick s Generálem Tulliem na Vyšným Hrothgaru a udělaj tam mírový sněm.... hraju Skyrim od vydání ale tohle se mi nikdy nepovedlo. https://Live slow die whenever
Je sice vtipné vás sledovat, ale měli byste se zkrotit... Diskutujete ve špatném fóru (nic proti, Mightridere, jsem na tvé straně, ale jsme ve špatném vlákně)..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.