Lord Rade napsal:
Diego: Původně jsi tenhle rozhovor měl dělat se mnou ty, ale potom si na to asi zapoměl.
Jinak zajímavé, že tu každý rozebírá délku a otázky, ale ne mé odpovědi
Nezapoměl, nýbrž se dohodl s Nagou, aby jej s tebou udělal on, jelikož já nemám čas.
Lord Rade napsal:
Diego: Původně jsi tenhle rozhovor měl dělat se mnou ty, ale potom si na to asi zapoměl.
Jinak zajímavé, že tu každý rozebírá délku a otázky, ale ne mé odpovědi
Mno, když jsem to četl, napadla mě mimo jiné tato věc: Kdybys věřil na Slendermana, bylo by to, jako kdybys věřil na velikonočního zajíčka - protože je jasně prokázáno, že Slenderman je podvod...(je znám dokonce i jeho tvůrce a motivy...)
@Ligos: Počkej, jako ty znáš ty tvůrce osobně? Nebo "osobně" přes internet, jako ve smyslu že byla komunikace? Nebo jen víš, kdo to vytvořil? Poněvadž to je celkem snadno dohledatelné.
A ano, Slenderman je sice prokázaný podvod, jenže... slyšeli jste někdy o tzv. tulpa efektu?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Rade: Odjakživa Diego má kvůli němu přezdívku Jablečný muž, protože je to jeho oblíbený smajl. To sis jako fakt všiml až teď? To je pomalu i na mě, který všechno přehlíží
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Mohlo by se to zase rozjet, je tu ještě dost lidí co by tu měli být (Badwolf, Aurelius, Scorpioncz, Mopidu...)
To je pravda (stejně tak, jako že tu chybí rozhovory, které se ztratili, když Mike smazal původní téma). Ale co se týče Aurela a Śkorpa, tak ty jsem už vyslechl při příležitosti výročí Zdejších kobek a vydání Skyrimu, rozhovor s nimi je na hlavní stránce kdesi dole
No, ty rozhovory se opravdu asi nedohledatelně ztratily, protože ti, kdo je mají mít (resp. nemají mít, samozřejmě, myslím ty, kdo se ptali/odpovídali) je nemají, už…..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.