Tak za mě to je jednoznačně Sully Erna, zpěvák a frontman mojí nejoblíbenější kapely Godsmack, a zároveň z mýho pohlednu úžasnej umělec, protože za Godsmack má písničky jako tahle...
Godsmack
... ale má taky svoje vlastní sólový album, který se tváří nějak takhle
Avalon
Do Avalonu mi nejde vkládat více videí, tak si to kdyžtak vyhledejte ^^
Dlouho, dlouho - dlouuuuuho mým favoritem byl Marilyn Manson. Dokavad jsem neslyšela kapelu CHOB a ALEXI LAIHO.... nakonec sem si je oblíbila až na tolik, že je to jasný .... Takže Alfou i omegou je -
Poslední dobou hodně poslouchám U2, INXS, Coldplay, Nirvanu a Beastie Boys ..... Všechno to jsou kapely dřívějšího data založení a všichni je asi znáte, proto jsem se rozhodl nahodit sem jako "nejčerstvější objev" tuto dvoučlenou partičku z Manchesteru......
Hmm, tak tohle je hodně těžký souboj mezi klasickou hudbou, metalem a starým dobrým rockem. Asi nakonec vyberu ten metal, ale není to zrovna jednoznačné.
Upravil/a nagasadowcz dne 08.04.2013 17:11
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Synthrock & synthpop a R&B mám hodně rád, jako příklady dám Depeche Mode, Pet Shop Boys, Ne-Yo..... Ale na prvním místě je KLASIKA..... Mozart + Beethoven (klasika); Vivaldi + Bach (baroko); Dvořák + Smetana + Chopin (romantismus) ....... novější klasická hudba už mne tak nebere i když Debussy se taky dá poslouchat i když impresionismus mne zajímá spíše z pozice Edgara Degase, Claudea Moneta, Paula Gauguina a Pierre-Augusta Renoira....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.