Whirt napsal:
Dobře... Uznávám... Plochu jsem kvůli tobě ještě uklidil, ale tohle po mě už nechtěj
Toto byla moje slova před dvěma lety a došlo k tomu, že jsem si u sebe uklidil
Herní a pracovní doupě:
Stěna ztracených (mapy pro TES krásně zarámované nad mou postelí, pro případ že se v Tamrielu ztratím, tak se otočím na židli a hned vím kde sem ) (nevím proč, ale z nějakého důvodu se ta fotka zobrazuje nastojato )
Upravil/a Whirt dne 13.01.2015 16:06
Whirt napsal:
Dobře... Uznávám... Plochu jsem kvůli tobě ještě uklidil, ale tohle po mě už nechtěj
Toto byla moje slova před dvěma lety a došlo k tomu, že jsem si u sebe uklidil
Herní a pracovní doupě:
Stěna ztracených (mapy pro TES krásně zarámované nad mou postelí, pro případ že se v Tamrielu ztratím, tak se otočím na židli a hned vím kde sem ) (nevím proč, ale z nějakého důvodu se ta fotka zobrazuje nastojato )
Hmm tady někdo to sci-fi fantasy pořádně žere. Každopádně ten plákát s Homerem je boží
Matt: Kdybych ho tak nežral, tak bych se asi z reality zbláznil
SH: Máš prostě vcelku fajne herní vybavení Já mám jen genius klávesnici, na které už není vidět písmeno "S" a "M" protože ve hrách očividně pořád couvám (+ když se přihlašuju na email apod, tak v mém jméně S právě je ) a používám mapu
Osobne nemám rád tie PC stoly, pretože podzásuvka na klávesnicu mi absolútne zavadzia (presne to miesto na nohy mi to pripomenulo).
Whirt - mne sa tvoje obrázky nezobrazujú, prečo?! Chcel som to vidieť, ale akosi mi to dnes nie je asi súdené.
Pull up a seat...
Have a drink.
Jop Spolehlivý, ale už stárne Když sem ho koupil, nemohl jsem si ho vynachválit, ale díky tomu jakou náročnou práci tam občas dělám (Photoshop, kterej vyžaduje víc jak 3GB RAM) sem už oddělal jeden HDD
A ano, to pod monitorem je grafickej tablet (na animace, kresbu, atd.)
Ja ešte v podstate neviem, aký spoľahlivý ten môj je, lebo som ho kúpil pred dvomi mesiacmi (a originál kúpený bol tuším v auguste 2014), čiže ho používam krátko, ale zatiaľ sa na neho nemôžem sťažovať. To proste vidím tie rozdiely už medzi starým PC (ktoré ale v pohode ťahá aj novšie hry) a týmto Haligátorom. No a hlavne sa teším z toho, že mám zas na niekoľko rokov vystarané.
Pull up a seat...
Have a drink.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.