no ale ak nieje herobrine tak čo mi tam dofrasa búcha na neexistujúce dvere?!! mimochodom dobrí článok o herobrinovy http://minecraft....herobrine/SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Chell napsal:
no ale ak nieje herobrine tak čo mi tam dofrasa búcha na neexistujúce dvere?!! mimochodom dobrí článok o herobrinovy http://minecraft....herobrine/
tak jsem si to přečetl celý a myslím že Herobrine existuje pomocí módu a že to jak jim tam přesměroval tu stránku tak že to byl vtip když si přečtu něco takovýhleho s dokumentem a ponořím se do toho tak jsem asi paranoidní a pak si myslím že v každým tmavým koutě nebo za rohem může být to samý bylo i se slendermanem jinak tady jsem to četl o SlenderManovi http://dewrri.blo...lender-man
no tak nestraš mě je možný že tam něke v Minecraftu dokonce je ale spíš se mě snaž přesvědčit že tam není jinak se budu bát vylést z domu
určite tam je ale ja som niekde čítala, že on vlastne nieje zlý a snaží sa hráča varovať. povedal to niekto z mojangu už neviem kto... ktovie pred čím sa snaží varovať mna. som v creative. možno pred držaním si creeprov ako domácich miláčikov
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
no tak nestraš mě je možný že tam něke v Minecraftu dokonce je ale spíš se mě snaž přesvědčit že tam není jinak se budu bát vylést z domu
určite tam je ale ja som niekde čítala, že on vlastne nieje zlý a snaží sa hráča varovať. povedal to niekto z mojangu už neviem kto... ktovie pred čím sa snaží varovať mna. som v creative. možno pred držaním si creeprov ako domácich miláčikov
a nebo se tě snaží varovat před ..... strašlivím růžovým králíčkem který bouchne 3x víc než creeper nabitý elektřinou
a nebo se tě snaží varovat před ..... strašlivím růžovým králíčkem který bouchne 3x víc než creeper nabitý elektřinou
ružovým králičkom? wtf?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Hraje tu někdo Yogbox? Dřív jsem to zkoušel, moc mě to nechytlo, ale teď jsem se začal dívat na Yogbox sérii od Wedryho, celkem se mě to zalíbilo a teď hraju, zatim spokojenost. Aspoň mě to ten MC zase trochu oživilo.
maxinik55 napsal:
Hraje tu někdo Yogbox? Dřív jsem to zkoušel, moc mě to nechytlo, ale teď jsem se začal dívat na Yogbox sérii od Wedryho, celkem se mě to zalíbilo a teď hraju, zatim spokojenost. Aspoň mě to ten MC zase trochu oživilo.
Hraj ze snapshotama já mám HC svět asi od 12w23 a super, teď jsem v dole a DIA A neumřel jsem ani raz ( snad Vám to dojde )
Upravil/a BigNord dne 25.07.2012 18:40
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.