Co nesundám z dálky Elfským lukem(legendary) s ohnivým Dmg, to potom zpracuju na jedné ruce Ledobijcem a na druhé elfskou sekerou(legendary) s ohnivým Dmg ;-). Jinak potom na draky Drakobijce od Čepelí místo sekery.
Take off your gun and pick up your dick, then crime will go down double plus quick.
Daedrický luk (legendární). Tady je problém se šípy, chci používat ty nejlepší co jsou k dispozici, takže zatím Ebenitové, i když sem tam doopravdy jenom občas narazim na toulec s pár Daedrickými šípy.
... an arrow to the knee?
já používám Azubard (legendary)z modu jayssus Swords na legendary s šancí na 2 sekundové ochromení spolu s těžkým dračím štítem (legendary) a jako druhá zbraň daedrický luk(Legen... wait for it dary, Legendary) s eben. šípy
Já sem nedávno začal znova protože kosit s mágem je prostě nuda teď mám poctivou ocelovou sekeru z nebeský oceli, až udělám družiníky, tak budu používat Wuuthrad a pak se začnu poohlížet po něčem lepšim ale zkrátka TWO-HAND COMBAT
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.