Již dvakrát se mi stalo při použití Dračího řevu v uzavřených prostorách,že jsem si zafoukl qvestové předměty,jednou dračí spár,podruhé knihu s návodem.kterou jsem nenašel a musel se loadnout,spár se místo na oltáři válel za bednami.
karmil napsal:
Již dvakrát se mi stalo při použití Dračího řevu v uzavřených prostorách,že jsem si zafoukl qvestové předměty,jednou dračí spár,podruhé knihu s návodem.kterou jsem nenašel a musel se loadnout,spár se místo na oltáři válel za bednami.
Z toho si nic nedělej, já si takhle zfouknul z hory nějakýho vůdce banditů a pak jsem ho hodinu hledal protože se mi to nechtělo procházet znovu
Já se zase omylem uklepnul a zařval jsem to "Pufff" v Podskalní pevnosti a hned se na mě sesypaly stráže a byl jsem tuhej...
Takže ve městech dračí řevy ne-e-e-e...
Nesnáším podpisy ve fórech!!! (a hlavně ty přes polovinu vejšky obrazovky, jako má třeba zdejší Vitek222)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.