Tak jsem zpátky ze školy, večer jdu do kina na Robocopa (jaký skvělý valentýnský program, že ano? ještě dávaj v kině živej přenos olympiády se vstupem zdarma ) a na oběd byla vcelku poživatelná rýže supr den
Ach jo, celý den se v práci vyhýbám situacím, ve kterých bych mohl zaslechnout výsledek hokeje, abych se pak mohl podívat na záznam bez znalosti vítěze...
Od 6. ranní se mi to daří a teď, když jsem v práci končil, přišel kolega, otevřel dveře do kanclu a místo obvyklého pozdravu řekl:
fulo77 napsal:
@Elder: ide skôr o to, že pivo ti začne chutiť v neskoršom veku, nie celkovo o pitie aj napríklad olivy väčšinou chutia starším ako mladým ja nejako nepijem, ale keď idem na pivo, min. 5 ich je proste to chutí
Olivi mám rád, pivo ne
Tas: Tak to gratuluju
Ligos: Si ho měl vzít telefonem
A já jako obvykle dneska nic v plánu nemám, budu tu jen sedět a hrát
Ne, docela fajn, dostala jsem 2 Valentýnky od kamarádek a jednu od kamaráda, kterej do ní napsal že ho se*u, ale furt mě má rád něco podobnýho dostali všichni ale i tak je to víc Valentýnek než za celej můj život dohromady
Ne já jen sem myslel že ti došlo že když je to svátek zamilovaných a já sedim dom a hraju tak asi nemám přítelkyni abych jí udělal radost, ale evidentně ne
EDIT: Rade: Ani prd, tys jen prudil
Upravil/a hRDLA dne 14.02.2014 19:18
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.