Mike napsal:
Mimochodem, poraďte mi plís nějaký pivo, kerý lehce vypiju... dostal jsem tu blbou výzvu a nehodlám kupovat basu... dík!
Bože! To je taková debilovina!
Když mě někdo nominuje, tak když nechci, tak to prostě nevypiju a tu basu nekupuju. Není to jako by tě mohli žalovat...
Upravil/a Whirt dne 12.02.2014 23:15
LOL, "blbá výzva" - když to nechceš dělat, tak to nedělej. Já to udělal s chutí, protože jsem měl po neúspěšné zkoušce v autoškole a měl jsem hroznou chuť na pivo. Jinak bych se na to asi vykašlal. A z těch třech lidí, kterým jsem to poslal, to neudělal ani jeden. A je mi to upřímně jedno
Rozhodl jsem se pro Kozla černýho protože toho asi jedinýho budu moct sehnat odpoledne...
Jinak, takovej ten pocit, když je macbook tenčí jak klávesnice ve škole
Nebo bys moh sehnat Primátora polotmavýho .... ten je taky dobrej I když pokud chceš tmavý, neprohloupíš ani Staropramenem, kterej je možná chuťově jemnější jak ten Kozel
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
Jste dva proti EldeRovi... pokud seženu Kozla, jdu do toho. Nebojte, video bude... možná... pokud neudělám zásadní fail...
já se ti divím, že se do takových kokotin necháš vůbec uvrtat. Připomíná mě to dopisy, které člověk měl rozesílat pěti dalším lidem aby se mu nestalo něco zlýho......... vždycky končili v koši Ale pokud ti nevadí vystavovat svůj xicht na internetu a ještě při takový kokotině, nikdo ti v tom samozřejmě nebrání....
Osobně bych teda na tom vašem FB zaved jinou výzvu ... odjištěnej granát do řiti...... to by aspoň mělo nějaký pozitivní dopady pro společnost.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mě xicht neva, možná se vrhnu na natáčené těch vlogů, nicméně... (ten granát, směju se jak tlustý dítě ) ... nechce se mi do piva, ale je to dobrej kamarád, tak... no, chci mu udělat takovou tu radost a "že jsem to taky dal" ...
Tajemný muž (anebo žena?) v županu mi mluví z duše....
A ty zprávy typu: "Pokud tohle nepošleš dalším pěti lidem, tak budeš mít pět let smůlu" a jim podobné - kdybych je bral vážně, už bych byl patnáct let přinejmenším celej ochrunutej...
Chodí mi dnes a denně (moje sestřenka si to vyloženě užívá) a taky rovnou putují do počítačové zadnice...
Upravil/a Ligos dne 13.02.2014 16:34
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.