Deň dvadsiaty šiesty:
Film ktorý by si mal každý pozrieť
Najprv ma napadlo LOTR, ale fantasy nie je pre každého takže to nie je nutnosť. Podľa mňa by si mal každý aspoň raz pozrieť Zelenú míľu. Rozhodne patrí medzi najpozoruhodnejšie filmy.
Forest Gump mě taky hned napad. Je to prostě nezapomenutelnej film, kterej musí aspoň jednou v životě vidět každej
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Tretí muž, výborný thriller s perfektnou atmosférou. Najlepšia scéna je nahanačka v kanáloch Viedne. Čierno-biela farba tomu dáva zvláštny nádych záhady pretože vo filme sa často divoko mení svetlo.
P.S. Ako klasické filmy dávajte filmy staré aspoň 30 rokov, napr. Mrázik alebo aj Perinbaba.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Já to nemůžu jen tak rozhodnout. Je toho strašně moc. Napřklad jenom v Lotrovi toho bylo spoustu, takže nedám ukázku. Líbí se mi hodně scén, ale jako první jsem si vzpomněla na Pána prstenů (videa nahoře ).
Upravil/a lucky999 dne 01.04.2013 18:58
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Deň dvadsiaty deviaty:
Film ktorý zmenil váš názor na niečo
Ja, Robot. Po tomto filme som si uvedomil že roboti sú a budu súčasťou ľudstva a preto je dôležité vedieť ich ovládnuť tak. aby oni neovládli nás. Pred tým som mal len obyčajný názor na robotov ktorý sa ale zmenil.
Tak nedá se říct, že by to můj názor změnilo, spíš ho to podnítilo, poněvadž jsem nad tím do té doby vlastně zas tolik neuvažoval. Tento film mě tedy přiměl uvažovat nad fanatismem a fundalismem (nejen náboženským):
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak u mě to bude asi American History X (český překlad: Kult hákového kříže), což je jedno úžasný drama ukazující na extrémní rozdíly mezi etnickýma skupinama. Tenhle film mě ponoukl přehodnotit můj názor na nácky -> sou to fakt ***** ^^(ne že bych se zastával nepřizpůsobivých)
No tu som váhal medzi Vykúpenie z väznice Shawshank, Pán prsteňov: Návrat kráľa a Forrestom Gumpom. Nakoniec ale vyhralo LOTR Návrat kráľa bol proste epickým vyvrcholením celej trilógie. Videl som ho už snáď 100 krát a dúfam že ešte 100 krát si ho pozriem.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.