Poslyšte, ono je možná lepší nechat některé věci na internetu... Ne, že bych na sraz nepřijel, kdyby se konal, ale některé věci je asi lepší si po určité době přiznat - když to nevyšlo doteď, asi to už nevyjde. Kdybychom skutečně chtěli, tak se to totiž už stalo, třeba ve zlaté éře tohoto fóra. Takhle akorát zase začneme plánovat, pak skutek utek a maximálně budeme zklamaní.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Přesto bych se o to pokusil... klidně bych si vzal organizaci na triko... hele, od října budu v tý praze, tak prostě co třeba v nějaký tý vesnici u prahy, kde je větší klid, prostě zasedneme do hospody, pokecáme a zas vypadneme?
Nneí co organizovat, prostě se dohodne termín, každej si koupí lístek na vlak a jde se, no
Takže jak má anketa vypadat?
Jinak, já s Nagou částečně nesouhlasím, hlavně v tom, že bychom byli smutní, já sem z toho, že se to ještě ani jednou neuskutečnilo, fakt nebrečel
Ono by stačilo dohodnou se na místě, času a koupit lístek už je jednoduchý (případně tam dojet). Každopádně bych se snažil.
Já osobně bych třeba volil třeba Středočeský kraj nebo Vysočinu. Je to tak na půli cesty.
Stejně tam moc lidí nedorazí. Takže bych třeba zkusil zamluvit nějakou chatku
(sloužící k podobným účelům). Něktěří dorazí i autem, takže můžeme něco ugrilovat, popít a druhý den po úklidu valit zas dom.(nebo až třetí)
Můžu vzít luk, Whirt svoje obrázky do aukce apod...
Upravil/a LordeS dne 18.06.2014 15:51
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Musím říct, že se mi návrh Středočeského kraje nebo Vysočiny zamlouvá dost. Co se týče otázky chatka/hospoda, tak je mi to vcelku jedno, ale nesnažil bych se to zase udělat nějak velké, aby to opět neodpadlo, takže se trošku přikláním k hospůdce.
Jinak návrh na luk apod. je dobrý, ale mých obrázků je právě teď žalostně málo
ty vole, luk nepotáhnu do hospody radši bych volil tu chatku. Vzít repráky, pustit nějakej metal, ugrilovat koalu.....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Proč zrovna do hospody ? To nemůžeme zajít jinam
Né že bych se letos chtěl zúčastnit...jak sem řekl...minimálně za 2 roky
EDIT: Střední Čechy nejsou pro mě problém...dvě hodinky cesty odsud
Upravil/a SuperHunter dne 18.06.2014 17:30
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.