Nago, Vlk je vážně pecka film... dokoukal jsem to někdy ve tři ráno. Možná v půl čtvrtý nevím... ale fakt dobrý. Až mi toho zmetka bylo líto. A filmová Naomi je hezčí jak reálná.
nagasadowcz napsal:
Kouknu na to. Nevím, kdo je Naomi. V reálu byl strašná svině (a je doteď ). Jo, takže tak, no
No jasně, že je to svině. Příšerná. Jsem si u toho filmu kolikrát říkal "to je ale debil" ... no nic ... ale bavilo nakonec. Ale Gatsby byl podle mě lepší film. Teda di Caprio tam hrál určo líp.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Nago mákněte v tom H, H, H chci vidět za jak dlouho příjdete na to kdo to je zvlášť když tam máte celekm velkou nápovědu v každém příspěvku (ode mě) ¨
E: ne že bych chtěl rýpat zvlášť ne potom jak dloho jsem hádal Setha
Upravil/a Leneren dne 08.02.2014 22:20
Naga: Buď za to rád, já do teď ujížděl na Flappy Bird ta hra je samo peklo, je to strašně těžký a nejde to vyhrát takže nikdy nemáš pocit zadostiučinění, už jsem tolikrát chtěl ten mobil rozflákat...
No internet mi dává za pravdu:
Naga: Až na to, že tyhle papa's hry jsou na flashový hry o vaření fakt dobrý
Jinak možná mě táta vezme na koncert Iron Maiden Supr! ale už se vidím jak tam stojím uprostřed shluku dospělejch chlapů v metalovej tričkách jak baštím nanuk v tričku s pandama
Maideni jo? No nevim nevim 1800 za lupen k pódiu...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.