Jak člověk opustí školu, tak pojem prázdniny mu je rázem cizí. Dříve každý věděl jaké a kdy má prázdniny. Dnes už je ale ani nevyjmenuju.
Jo holt postupem času se vše mění
Já si taky nepamatuju kde mám prázky. Mě to oznamujou spolužáci od té doby co jsem o nich šla do školy a když byla zavřená, vrátila jsem se a další den šla zas
Mopidu napsal:
Já si taky nepamatuju kde mám prázky. Mě to oznamujou spolužáci od té doby co jsem o nich šla do školy a když byla zavřená, vrátila jsem se a další den šla zas
Zajímavý .... po tom, co tady včera napsal Mahoney se tomu ani nedivím Mě by se spíš stalo, že bych nepřišel v běžný školní den, jak jít o prázdninách, ale to už je fuk, páč do práce musím a ročně mě musí stačit 20 dní volna ....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mopidu napsal:
Zajímavý .... po tom, co tady včera napsal Mahoney se tomu ani nedivím Mě by se spíš stalo, že bych nepřišel v běžný školní den, jak jít o prázdninách, ale to už je fuk, páč do práce musím a ročně mě musí stačit 20 dní volna ....
Mopidu napsal:
Plus víkendy, státní svátky, stávky…
Samozřejmě ... nepředpokládám, že i školáci by chodili o víkendech Ale svátky dost často připadnou naprosto pitomě na víkend
.
Mě na tom prostě nebaví jen to učení Když je konec roku, kecá se, volná zábava, kouká se na filmy, tak to bych tam byl klidně i celej den, to je jediný období, kdy se mi otamtaď nechce ani domů
Ty jo, já ještě za školou ani nikdy nebyl
Tasemnice napsal:
Tak to mas nejvyšší čas, na vysoký už se za školu chodit nedá, protože tam je všem úplně jedno, jestli na ty přednášky chodis nebo ne
Tam už se předpokládá určitá míra zodpovědnosti a chápání důsledků
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.