Hmmm pokud to je tak, tak už bych uvažoval o návštěvě lékaře, aby posoudil, zda se nejedná o nějakou obsedantně kompulzivní poruchu v souvislosti se závislostí na jistých značkách Nehledě k tomu, že sem si dodneska myslel, že od ohryzku dávaj jako první písmeno "i", což je zkratka pro slovo "invalid"
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Lidi, kdož máte prohlížeč Google Chrome a používáte ho právě teď, zkuste kliknout na EldeRův profilový obrázek pravým myšítkem a zvolte možnost "vyhledat obrázek pomocí Googlu"... A uvidíte EldeRa s odkrytou tváří!
hRDLA napsal:
Nojo Miku, my ve skutečnosti byli RRDLA a Eldeh ale nabourali jsme do sebe a moje první písmeno se prohodilo s Elderovým posledním
Tak to je dobrýý!
EldeR napsal:
A sakra .... já myslel, že bude nějaká pointa a ono nic ..... asi sem šel do tý srážky s RRDLOU hlavou napřed Ale to se nám biotikům občas stává
BTW, lidi, už se blížím ke konci Dark Souls ! Wheeeeee ! (už jenom nejtěžší bossfight ze hry, další hodně těžkej bossfight a pak jeden bossfight tak dosranej že frustruje úplně každýho a pak už mám přístup k finálnímu bossovi Ale ještě půjdu na DLC kde jsou vůbec nejtěžší bossfighty z celý hry )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
EldeR napsal:
A sakra .... já myslel, že bude nějaká pointa a ono nic ..... asi sem šel do tý srážky s RRDLOU hlavou napřed Ale to se nám biotikům občas stává
nám biotikům?
Miku máš drobný mezery v herním vzdělání Já za to nemůžu, že teďka čtu Mass Effect knížky
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.