@Tasemnice - no, já šel dneska do školy v domění, že je . Až po tom, co bylo zamčeno, mi došlo, že jsem asi něco přeslechnul Holt to je tak, když naši nejsou doma a nedohlídnou na mě
Nesplašili tolik prázdnin, sami vytvořili ...
ve skole kdysi tolerovali 40 % absence a 44 % když se přihmouřili obě očička, tak se ještě dalo zaokrouhlit skola jsou jedny velky prázky ...
Mahoney napsal:
@Tasemnice - no, já šel dneska do školy v domění, že je . Až po tom, co bylo zamčeno, mi došlo, že jsem asi něco přeslechnul Holt to je tak, když naši nejsou doma a nedohlídnou na mě
To potěší ...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mahoney napsal:
To potěší ...
Na druhou stranu, já měl najednou tak skvělou náladu
Tasemnice napsal:
Vidíš Mahoney, EldeRa tvé neštěstí těší. Já bych se s nim nekamaradila
No ono záleží na výkladu...... Taky se to dá vyložit tak, že Mahonyeho potěšilo, když zjistil, že je škola zamčená, tudíž tam nemusí celý den sedět ....
Navíc to není zase takové neštěstí, v porovnání s tím, kdyby se v něm například usídlila tasemnice
.
Tasemnice napsal:
Tasemnice není problém, v dnešní době ji v pohodě uzivis
To je sice pravda, ale mohla by to být právě ta osrstněná tasemnice (Taenia chlupus), která by ho lechtala ve střevech takovým způsobem, že by ho odvezli na nejbližší uzavřené oddělení psychiatrie, protože by si všichni mysleli, že mu hráblo......
.
Můj bordel, he ? No, v mém bordelu by všichni nosili nějaký kostýmy a nalíval bych tam pivo zdarma který bych ale hned po tom co bych ho nalil vypil sám Takže byste si museli zaplatit nebo být rychlejší Co se týče toho jestli by byl hardcore nebo ne - to záleží čistě na kurvách
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.