Tasemnice napsal:
Len: no jo, to by dávalo smysl, doma si to overim
EldeR: kolego můj drahý, kolik osrstnenych tasemnic jsi už viděl?
Omlovám se za svoji neuváženou řečnickou otázku, která pramení čistě ze zápalu pro naší diskuzi o osrstnění lidských samic, což bylo v důsledku příčinou mého opomenutí tvé parazitické podstaty.
E: Ale uznej, že taková osrstňená tasemnice by byla vskutku unikátní, nehledě k tomu, že by svého hostitele pravděpodobně lechtala ve střevech
Upravil/a EldeR dne 30.10.2013 16:16
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ty jsi na přednášce ??? .. no já sem koneckonců v práci, ale i tak ...
No alespoň sis tady ověřila, že ta evoluční antropologie neplatí na 100%, teda alespoň ne na vzorku z 4fanu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Leneren napsal:
Koukal jsi na ten sestřih wrecking ball co tu je? to je od ní
BTW seriózím vědeckým výzkumem jsme zjistili, že redhedky vládnou světu, resp. nám co pravidelně naštěvujeme chat
Hmmmm Redheadky :3
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lidi, geniální návod jak složit tričko. Naprosto mě dostal
A Nobelovu Cenu za službu veřejnosti dostává Ten Chlápek Co Udělal Ten Gif! Prosíme pana TChCZTG aby si přišel pro svoji cenu! Potlesk!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Fakt mě štve, když se vrátím v sedm ze školy, těším se, jak si konečně odpočinu, převlíknu se do pyžama a najednou přitáhne spolubydlící s hejnem kamarádek, aniž by předem cokoliv oznámila. Máme tu bordel, jsem v pyžamu, potřebuju pracovat a ony zaberou celou místnost a piští tady.
Naštěstí mi zdrhly pakobylky a když jsem jim to oznámila, zdrhly i ty kamarádky Tak si říkám, že kdybych si pořídila šváby, přestanou sem návštěvy chodit úplně
Tasemnice napsal:
Fakt mě štve, když se vrátím v sedm ze školy, těším se, jak si konečně odpočinu, převlíknu se do pyžama a najednou přitáhne spolubydlící s hejnem kamarádek, aniž by předem cokoliv oznámila. Máme tu bordel, jsem v pyžamu, potřebuju pracovat a ony zaberou celou místnost a piští tady.
Naštěstí mi zdrhly pakobylky a když jsem jim to oznámila, zdrhly i ty kamarádky Tak si říkám, že kdybych si pořídila šváby, přestanou sem návštěvy chodit úplně
Na to jen... DOBŘE TY!
Ač se to může zdát divné, šváby moc nemusím.
Ale kobylky mi nevadí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.