Ligos napsal:
Zrzky jsou fajn (a nevím, jak to sem zapadne, ale prý je i prokázáno, že zrzky mají nižžší práh bolestivosti - takže fackovat jen s citem! )
- snad jste pochopili, že jde jen o stupidní humor. Holky nefackuji. Pokud to vyloženě samy nevyžadují...
hmmm takže mladá je zrzka, co se barví i "dole" ... to budu muset ještě prozkoumat
Leneren napsal:
Já nic takého neříkal, jen, že jsou mi příjemnější než jiné barvy což zní rasisticky
Tak taky preferuju tmavší barvu vlasů....... i když taková pěkňoučká asiatka by mě nevadila ani co se barvy kůže týče
Upravil/a EldeR dne 30.10.2013 14:52
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
BW, před 100 lety: "Zrzky jsou nejlepší." Ostatní: "No když myslíš..."
S4F, nyní: "Milujeme zrzky!!"
Srsly, tohle je divný To už je poněkolikátý co tady vidím téma který když jsem já před "100" lety probíral tak se nikdo ani neozval Si koukám s konverzací dáváte na čas ...
Ale možná to je tím že EldeR tu možná nebyl a Len teprve nedávno začal rozlišovat různý barvy od žůžový
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zrzky a blondyny jsou už cela tisíciletí pokládány za nejpřitažlivější, je to znak, který si muži spojují s plodnosti když se to probírá na evoluční antropologii, dvě třetiny holek odchází z posluchárny nas*ane
Upravil/a Tasemnice dne 30.10.2013 15:12
Tasemnice napsal:
Zrzky a blondyny jsou už cela tisíciletí pokládány za nejpřitažlivější, je to znak, který si muži spojují s plodnosti když se to probírá na evoluční antropologii, dvě třetiny holek odchází z posluchárny nas*rane
Tasemnice napsal:
Zrzky a blondyny jsou už cela tisíciletí pokládány za nejpřitažlivější, je to znak, který si muži spojují s plodnosti když se to probírá na evoluční antropologii, dvě třetiny holek odchází z posluchárny nas*rane
hmm zajímavý..... osobně preferuju tmavovlásky(včetně zrzek) a moc nemusím blondýny Vždycky sem myslel, že s plodností se spojuje široká pánev a velký prsa ....
.
Já mám nejradši zrzky a pak černovlásky, blondýny ňák moc nemusím
A taky jsem si myslel že s plodností se spojuje široká pánev a velký prsa Barva vlasů se přeci jen často vyskytuje... jak bych to řekl... geograficky ? Jako to že třebas ve Skotsku bylo víc zrzavých lidí a tak Jestli mě chápete
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já se nevyjádřila dost přesně- geogr. rozdíly tam jsou, trend zrzek platí pro Evropu, jestli si to dobře pamatuju. Dobra a uznávaná knížka na tohle téma je Červená královna. Poprsi a šířka pánve (respektive jejich poměr k šířce pasu) v tom samozřejmě taky figuruje,a asi o dost víc. Tech znaků bude ještě víc, já se o tohle téma moc nezajimam
Ale osobně se mi čistě esteticky líbí nejvíc přirozené zrzky.
Tasemnice napsal:
Já se nevyjádřila dost přesně- geogr. rozdíly tam jsou, trend zrzek platí pro Evropu, jestli si to dobře pamatuju. Dobra a uznávaná knížka na tohle téma je Červená královna. Poprsi a šířka pánve (respektive jejich poměr k šířce pasu) v tom samozřejmě taky figuruje,a asi o dost víc. Tech znaků bude ještě víc, já se o tohle téma moc nezajimam
Ale osobně se mi čistě esteticky líbí nejvíc přirozené zrzky.
Tady sou s těma zrzkama všichni jak vyšinutý já to vidím takhle... černá, kaštanová a až potom rezatá..... a o moc dál blond (bavíme se o přirozený barvě samozřejmě a čistě esteticky)
E: Vzpomínám si na jeden citát, tuším ze Svateb pana Voka ... "hlavně ať ji nemá zrzavou" (čistě pro pobavení v rámci tématu o barvách )
Upravil/a EldeR dne 30.10.2013 15:46
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.