BadWolf napsal:
EldeR: Nutno říct že pořád lepší než ksicht Miley Cyrus
No nevím .... o tom by se nechalo polemizovat, ale vzhledem k tomu, že absolutně netuším, kdo Miley Cyrus je, její xicht je pro mě příjemnější jak xicht Nicholase Cage
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
BadWolf napsal:
No nevím .... o tom by se nechalo polemizovat, ale vzhledem k tomu, že absolutně netuším, kdo Miley Cyrus je, její xicht je pro mě příjemnější jak xicht Nicholase Cage
BadWolf napsal:
ZOPAKUJ TO!
Tvl vlezu se sem kouknout a oni mě hned chtějí zabít.
Jsem měl málem infarkt -_-
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
BadWolf napsal:
ZOPAKUJ TO!
Mě se docela líbí.....
.
Ale hov*o ..... beru to jenom po vizuální stránce a ta není špatná. Jinak jak jsem se dočet, tak je to nějaká zpěvačka, ale to mě netankuje, páč jsem od ní nic neslyšel a dost pravděpodobně ani neuslyším, protože mě tohle fakt nebere ....... Ale jinak bych se ani moc nebránil
.
Koukal jsi na ten sestřih wrecking ball co tu je? to je od ní
BTW seriózím vědeckým výzkumem jsme zjistili, že redhedky vládnou světu, resp. nám co pravidelně naštěvujeme chat
Zrovna jsem zjistila zajmavý poznatek. Spousta lidí si myslí že Pyro z Team Fortress 2 je holka, ale podle jednoho videa kde berou věci z her a objasňujou je podle vědy je to gay.
To je ono
EDIT:
Miley cyrus? SRSLY?
Upravil/a Mopidu dne 30.10.2013 13:08
Leneren napsal:
Koukal jsi na ten sestřih wrecking ball co tu je? to je od ní
BTW seriózím vědeckým výzkumem jsme zjistili, že redhedky vládnou světu, resp. nám co pravidelně naštěvujeme chat
koukal sem na ten originál (beze zvuku, protože mě tady nejde) a sice to je trochu tématicky pitomý, ale nemění to nic na mým názoru na její vzhled..... Oni ty holky s krátkejma vlasama maj něco do sebe....a tenhle "podstřih" se mě taky líbí ... .(asi si to budu muset poznamenat do svýho "seznamu úchylek"... nicméně musíš uznat, že tělíčko má pěkný, i když ty seš vlastně víc ženská, jak chlap, takže proto se ti asi víc líbí Nicholas Cage ...
Mimochodem, zrzky sou fajn, ale musej bejt komplet zrzavý, jinak na barvu vlasů s*re pes
.
Leneren napsal:
Holky s krátkýma vlasama.....hele ty se mi občas líbí více nežli ty dlouhé
a ne zrzky jsou víc temperamentní a vášnivější to musíš uznat
Až na to, že od doby, kdy vynalezli barvu vlasů nevíš, na čem seš, než se jí dostaneš do kalhotek a i to není jasný ukazatel, vzhledem k dnešnímu trendu holení intimních partií A ten temperament není o barvě vlasů .....
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.