Dobrý den, omlouvám se za spamoidní pozdrav ale možná je to naposled, zejtra odstřihnou na celym světě net a bude konec světa, už nikdy si nestáhnem nové dlc na Skyrim
Sem nejlepší trenér na světě
Mopidu napsal:
Tak a dneškem pro mě škola končí asi půjdu řešit ten chat, když tak hodím novej odkaz na novej chat přece jen, vyrobyt to trvá pár vteřin, než abych se tentovala s opravou
Jináč BW, fakt to radši vypni, já si to už zpívám ve vyučování furt z té písničky nemůžu, Sparklezovi animace jsou lepší, ale u Screw the nether se musím smát
No já mám odpoledku do 4 pak jdu do fitka. V 7 jsem doma a pak budu dělat laborku z fyziky...
Altazar napsal:
Dobrý den, omlouvám se za spamoidní pozdrav ale možná je to naposled, zejtra odstřihnou na celym světě net a bude konec světa, už nikdy si nestáhnem nové dlc na Skyrim
Altazar napsal:
ahoj ty tomu věříš??
Ne nevěřim ale pro jistotu si zachovávám lehkou panickou náladu Nikdy nevíš. Náhodou babča přefutruje kotel a bouchne to. To by byl konec mám pokoj hned vedle kotelny
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
ahoj ty tomu věříš??
Ne nevěřim ale pro jistotu si zachovávám lehkou panickou náladu Nikdy nevíš. Náhodou babča přefutruje kotel a bouchne to. To by byl konec mám pokoj hned vedle kotelny
1) Nazdar lidi. Konečně 7 dní absolutního odpočinku
2) BW, hustodémonsky krutopřísné LOL
3) Diego, hraju teď první Darksidery, pak se vrhám na druhý díl. Neuvěřitelně chytlavá a zábavná záležitost. Nemůžu se od toho odlepit Teď jsem porazil Tiamat a jsem v takové té potopené oblasti...
4) Mikeu, congrats
5) Mope, do toho, prosím. Včera jsem byl normálně deprimovaný, že nemám bez chatu co dělat, jak odsud všichni brzy odešli
6) Mrazíka proslavil dokonalý český dabing. Myslím, že filmu přidal tak 25% minimálně. To je jeden z důvodů, proč dabing odmítám - v originále jsem vydržel asi 20 minut, česky to mám zkouklé celé. Pravda, Mrazík mě nikdy nebavil, ale v cz je to neporovnatelně lepší.
7) Mnoho lidí se těší, bojí nebo připravuje na 21. 12. Já se těším na 22. Až se budu straaaaašně smát A taky na 24.
8) Howgh.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
1) Nazdar lidi. Konečně 7 dní absolutního odpočinku
2) BW, hustodémonsky krutopřísné LOL
3) Diego, hraju teď první Darksidery, pak se vrhám na druhý díl. Neuvěřitelně chytlavá a zábavná záležitost. Nemůžu se od toho odlepit Teď jsem porazil Tiamat a jsem v takové té potopené oblasti...
4) Mikeu, congrats
5) Mope, do toho, prosím. Včera jsem byl normálně deprimovaný, že nemám bez chatu co dělat, jak odsud všichni brzy odešli
6) Mrazíka proslavil dokonalý český dabing. Myslím, že filmu přidal tak 25% minimálně. To je jeden z důvodů, proč dabing odmítám - v originále jsem vydržel asi 20 minut, česky to mám zkouklé celé. Pravda, Mrazík mě nikdy nebavil, ale v cz je to neporovnatelně lepší.
7) Mnoho lidí se těší, bojí nebo připravuje na 21. 12. Já se těším na 22. Až se budu straaaaašně smát A taky na 24.
Mimochodem Miku ty s tou politikou nedáš pokoj ani na poslední den světa
No a vzhledem k tomu, že tohle je už několikátý konec světa, který budu absolvovat, jsem ledově klidný a dobře se bavím. Počítám s tím, že 22.12. bude velmi veselý den a rozhodně se vyrojí spousta spekulací, že někdo zapomněl na přestupný roky a co já vím... No lidi neklesejme na mysli jednou se to povést musí a vesmír nakonec bude osvobozen od otravného hmyzu zvaného lidstvo.
Jako ateista nepudu ani do nebe, ani do pekla, ale v sobotu do hospody
A kdybych se náhodou splet a konec nastal, tak mě blaží to, že nebude nikdo, kdo by moh říct, že sem neměl pravdu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.