Jé, ti Aye aye vypadají roztomile.
Ani jsem doteď nevěděl, že něco takového je. Ale na jiných obrázcích vypadají hezky, ač těmi drápy na dlouhých prstech mohou budit trošku strach.
Já mám většinu zvířat rád.
@Tasemnice - jop, si pamatuju. Kdysi jsem tam byl s kamarádkou taky, ale celkem brzo jsme se museli vracet, protože jeden z těch netopýrů v tom tunelu jí totálně posral hlavu dobrej zážitek
K těm hnusným savcům:
Nevím proč, ale strašně mě fascinujou. Aspoň nevypadaj nudně, třeba psi maj skoro všichni stejnej xzicht (až na Bullteriéry, mopsy atd. BTW bullteriéry mám taky ráda )
Kdoví kolik je ještě v přírodě neobjevených druhů zvířat. Určitě nejsou nalezeny všechny.
Viz různé záhady, při kterých se neví, o jaké zvíře se jedná.
Diego: Známe jenom zlomek celkového počtu druhů, to uznávají i vědci Koneckonců ono není těžké si i nějaký ten nový druh objevit. Když zajedeš do deštného lesa, o nové druhy prakticky zakopáváš. Nás na parazitologii učili, že stačí si ulovit jakýhokoliv hmyzáka a vypitvat z něj parazitický prvoky a dost pravděpodobně najdeme nový druh. Oni sami teď zkoumají nový druh motolice, co objevili a pojmenovali po značce piva, které v té době pili A když jsem s mým školitelem řešila, na čem založím svojí práci (jde o ektoparazity ptáků jako jsou všenky), říkal, že by se daly popisovat ty ještě nepopsané druhy, ale že to je nuda a že být mnou, dělá něco zajímavějšího Nakonec dělám evoluční parazitologii
Tasemnice napsal:
Diego: Známe jenom zlomek celkového počtu druhů, to uznávají i vědci Koneckonců ono není těžké si i nějaký ten nový druh objevit. Když zajedeš do deštného lesa, o nové druhy prakticky zakopáváš. Nás na parazitologii učili, že stačí si ulovit jakýhokoliv hmyzáka a vypitvat z něj parazitický prvoky a dost pravděpodobně najdeme nový druh. Oni sami teď zkoumají nový druh motolice, co objevili a pojmenovali po značce piva, které v té době pili A když jsem s mým školitelem řešila, na čem založím svojí práci (jde o ektoparazity ptáků jako jsou všenky), říkal, že by se daly popisovat ty ještě nepopsané druhy, ale že to je nuda a že být mnou, dělá něco zajímavějšího Nakonec dělám evoluční parazitologii
Mopi:
Zkoumat parazity by mě asi nebavilo.
Ale tebe to očividně baví.
Whirt:
Ale to video možná půjde do oblíbených..
Upravil/a BadWolf dne 30.10.2013 10:35
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.