Miku, pokud nebudeš řídit, tak sis dělal řidičák úplně na ho*no... ztráta peněz, času a nervů, nehledě k tomu, že čím dýl to budeš odkládat, tím víc v tobě bude ten strach z řízení zakořeněnej. Jedna holka co se mnou chodila do autoškoly trochu křápla rodičům auto hned při svý první samostatný jízdě a už nikdy si za volant nesedla. Takže pokud nechceš spoléhat na pomoc druhých, nebo jezdit do smrti na kole, tak s tím koukej něco udělat...
@Ligos: No... to by musel asi takovej čekací záskokář zavolat, že už se to blíží
Upravil/a EldeR dne 10.07.2014 16:40
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jaká by to byla lahoda mít kyla navíc a nebýt jak pštros anorektik hmm.. Jenom sem blondýna co neumí řídit na té straně kde je volant. Má ucta.
Upravil/a Haflink dne 10.07.2014 22:10
Haflink napsal:
Jaká by to byla lahoda mít kyla navíc a nebýt jak pštros anorektik hmm.. Jenom sem blondýna co neumí řídit na té straně kde je volant. Má ucta.
To "má úcta" mě totálně rozsekalo! Já jsem v přeneseným smyslu blondýna taky...
Tak lidí, líný BW se zvedá z křesla A odjíždí Za týden jsem zpátky Tak pokud by se po mě někdo scháněl tak mu to vyřiďte, děkuju
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.