leneren napsal:
ono blbne fórumn? kde má forum hosting? jo a Moc ti děkuju že to pro nás píšeš
neviem, mne to v noci niečo písalo, že to nepôjde, ale má to trvať menej ako deň, neviem prečo to mne neblbne a ostatným hej
You can kill yourself, or die trying...
Pak by to bylo daleko složitější, protože by každý psal vlastní pokračování a většina lidí tady má takový smysl humoru, že by to nemuselo dopadnout dobře
Upravil/a Lord Rade dne 21.08.2012 23:27
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
jako že by každý mohl navrhnou alternativní návrh a pokud by dával smysl tak bys ho tam mohl přidat
např kdyby nekdo navrhl
D:amonius vynalezl internet tak bys to neschvali
leneren napsal:
jako že by každý mohl navrhnou alternativní návrh a pokud by dával smysl tak bys ho tam mohl přidat
např kdyby nekdo navrhl
D:amonius vynalezl internet tak bys to neschvali
Mno, jo, ale pak by muselo být další hlasování a další čekání.....
Nehledě na to, že každý člověk může mít naprosto rozdílný názor, tzn. co člověk, to jiný konec...
Ale pokud někdo během hlasování bude mít nějaký dobrý nápad, týkající se průběhu příběhu, rád ho tam přidám!
Upravil/a Ligos dne 22.08.2012 02:36
Přátelé, pozor: konec hlasování (zvolili jste, že se jedná o pravý Magnusův amulet)
A s ním přichází jedna malá změna - pro větší přehlednost (dá-li se tomu tak říkat) bude nyní každá kapitola napsána zvlášť, tzn, že už kapitoly nebudou navazovat za sebou v jediném příspěvku...
Doufám, že to tak bude lepší....
Pokračování by se tu mělo objevit snad během zítřka...
Ligosi, naprosto super. Tenhle deník mě zaujal díky tomuhle tvému nápadu. Hezky to tu kategorii "Váš svět" oživilo! Teď jsem to konečně přečetl od začátku do konce a už se moc těším na pokračování. Taky bych hlasoval pro C - pravý amulet, takže naprostá spokojenost A jinak, přestože postavy moc nepopisuješ a místo toho je spíš necháváš promlouvat jejich činy, jsou mi sympatické. Hlavně Bartoloměj vypadá na fajn chlápka. Prostě vynikající. Fakt díky za tohle dílko!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.