Myslím, že se dají bez problémů najít i chaty, které jsou blíž ke středu ČR, jsou jich hromady Jde teď spíš o to domluvit se, co bychom preferovali- chatu, hospodu, výlet, park, parazitismus...
Jako nevypadá špatně, já jí mám uloženou v záložkách, abych nezapomněl, protože jsme tam v té části jednou byl v úžasné chatě, jenže nemám žádné info, je to docela dlouho, musím to nějak z babičky vypáčit a tím, že mám thle v záložkách, to mi to připomíná... proto jsme to sem dal, jako... nevím, jen tak.
Jako chatka je to pěkná, ale mám to kolem 160km do HK a momentálně jsem bez auta.
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak co děcka? Spácháme letos něco, nebo to zas vyšumí, jak bublinky ve zvětralé kofole?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Já bych navrhoval smaznout anketu a založit novou, kam se bude hlasovat,.odkud jsou zájemci o sraz. Pak ve vybere něco na půli cesty.
Taky bych to viděl na nějakou chatku. Ale nepojedu půl.dne do Prahy, abych se zní pak zas vymotal ven do přírody na chatu.
Pak se najdou dobré lokality a každej napíše své volné víkendy. Zbytek je hracka
Est Sularus Oth Mithas
Mě napadlo udělat českou a moravskou verzi srazů s tím, že holt by prostě lidi jeli tam, kam by to měli blíže, otázka je, zda by to nebylo kontraproduktivní, dělat toto, ale je to jen (blbej) návrh.
- Nevím, kde je problém, ale nejde mi nastavit anketa... zřejmě je to bloknuté na autora s vyšším rankem... ehm, Whirtee? Nastav anketu, jak píše LordeS, to bude asi nejrozumnější.
Upravil/a Mike dne 18.06.2014 01:31
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.