Teda pánové a dámy... musím se vám přiznat, že vám teďka závidím... Klidně si tu píšete, děláte "blbinky", jste zdraví (když ne úplně, tak aspoň částečně).
Za to já už od včerejška jsem se potácel v horečkách a dneska jsem byl ráno na vytrhávání moudráků....
Ano, sice jsem doma a léčím se, ale docela mě tenhle stav omezuje... jen stěží promluvím a nápady na povídku nějak nechtějí chodit... Safra.. to mi byl čert dlužný... Doufám, že něco konečně vymyslím a "dokončím"...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já taky přemýšlím. Ono času není tolik, oproti ostatním soutěžím, které dávají "na napsání" v průměru tři měsíce. Ale proč ne, je nás tu málo a když se chce, tak se to napíše za pár hodin.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
jako nápad mám, ale nemohu psát.. jakoby se mi náhle nechtělo... grrrr...
A chci psát... safra
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tož, když se mě nechce psát, ale musím (Protože píšu na PP společný příběh), tak to nechám na poslední chvíli a píšu třeba od dvou do čtyř do rána. Musíš si říct, že je lepší začít hned, jinak nezačneš nikdy. A i když ti to půjde ze začátku ztuha, tak musíš pokračovat, dokud se nerozepíšeš. Já vím, to se snadno říká.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Právě.. ale chápu tě... jako dokopat se k tomu, abys začal psát, trvá dlouho...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.