nagasadowcz napsal:
@EldeR: Vsadím se, že k tomu ruskému metru se vážě nějaká zajímavá příhoda. Pochlubíš se?
Ani snad ne ... to sme byli ještě děti, poměrně dlouho před revolucí a byli sme se podívat na slovensko-ruský hranici..... No a z prdele sme šli do Ruska (jenom za ten hraniční kámen, co tam byl).... V tu ránu tam byl obrovskej mongoloidní rusák se samopalem a hnal nás zpátky na slovenskou stranu. To je asi tak všecko, takže žádná drsná historka se nekoná, ale byl sem v rusku....sice jen asi metr, ale byl
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Jo, až pojedete do Florencie, vemte mě s sebou a máte nadšeného průvodce zadarmo To je jediné místo na světě, ke kterému mám solidní zásobu historických drbů a ztratila jsem se tam tolikrát, že už se tam celkem vyznám
Akorát se moje cestování bude teď asi točit spíš kolem studia a to jsou samé tropy (ne že bych si stěžovala!)
@Tasi: No, na nějaký parasitický hon bych si také rád zajel, ovšem s osobou zkušenou a uvědomělou, se kterou by mi hrozilo pramalá nebezpečí. Takžee... Mohla bys mě tam nějak propašovat?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@4FAN: Lidi, zítra tu skoro nebudu (jestli vůbec) a ve středu taky jen sporadicky. Čtvrtek by měl už být lepší. Každopádně zítra teda jedu na koncert Powerwolf, tak vám pak napíšu, jak bylo Zatím se tu mějte a tchüss.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.