EDIT: Než jsem toto stačil napsat, přibyla další stránka...
Ehm, Miku, nezapomněl jsi na slova o omezení, že ne? Ne že bych ti to počítal, ale 1100 příspěvků? Zamysli se člověče.
Upravil/a Ligos dne 18.12.2012 23:57
nagasadowcz napsal:
@hRDLA: Náhodou, zrovna teď je to smysluplné a přínosné
@Mike: Jo tohle! OK, jdu ti napsat
ouká!
Diego napsal:
Mike napsal:
Diego napsal:
Toš jsem dodíval, a je to jeden z mála, výborných filmů, ze školního prostředí. Alespoň pro mne.
Nago: Dík. Pokókání bylo dobré.
A jukni na Král tančí
To mne nějak neláká.
achjo
Ligos napsal:
Hmm, taky už tak nějak nevím...
No nic, dobrou noc a KRLEŠ!
EDIT: Než jsem toto stačil napsat, přibyla další stránka...
Ehm, Miku, nezapomněl jsi na slova o omezení, že ne? Ne že bych ti to počítal, ale 1100 příspěvků? Zamysli se člověče.
juj, já se zamýšlím! Ale opravdu jsem dnes nespamoval, ani nic takého... V rámci smysluplné konverzace, viz topicy o kruzích a předchozí strana a náboženství. A bez doublepostů!
Upravil/a Mike dne 18.12.2012 23:59
nagasadowcz napsal:
Dobré jitro, 4FANe! Vzhůru do nového dne s úsměvem na tváři, odvahou v srdci... bla bla bla, prostě vstaňte a poperte se s tím. Good luck.
Dobrrré ráno všem.
Akorát sedím ve škole a dorazili jsme jenom 3. Holt, i tady se projevuje předvánoční čas, kdy už zde na to všichni serou.
Sakra.
Já 1) nenapsal tu práci
2) nebyl dneska ve škole (došla mi baterka v budíku )
Což znamená, že na mě bude učitelka pěkně nasraná, až se po Vánocích uvidíme, a dostanu za 5 z projektového dne...
No nic, jdu zapnout buď ME3, PlSi2 nebo zkusím konečně to Metro
Upravil/a BadWolf dne 19.12.2012 14:03
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Diego:
Dnes nemám čas napsat ten článek. Jinak, rekordní návštěvnost dnes - 600 lidí za den do této chvíle.
Určitě si však na to udělám čas, jak to bude možné, ju? Pokud jinak máte náměty na články >> PM.
A EldeR: Už to dělám více jak měsíc, tudíž jak jsi říkal, že mě to po měsíci přestane bavit se - naštěstí - nesplnilo.
Mike napsal:
Diego:
Dnes nemám čas napsat ten článek. Jinak, rekordní návštěvnost dnes - 600 lidí za den do této chvíle.
Určitě si však na to udělám čas, jak to bude možné, ju? Pokud jinak máte náměty na články >> PM.
A EldeR: Už to dělám více jak měsíc, tudíž jak jsi říkal, že mě to po měsíci přestane bavit se - naštěstí - nesplnilo.
Neříkal sem, že to je jistý je dobře, že tě to baví pořád
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.