Lord Rade napsal:
Pche amatéři. Škorpióny zašlápnu a pokračuju dál s tím si starosti nedělám. (kde je tu nějaký sebevědomí, vysmívájící se a urážející vás smajlík?) Tak třeba tenhle
Kdyby byl nějaký FNV multiplayer, tak bych každého rozdrtil, vyhodil do vzduchu a přejel svou vesmírnou Fábií.
zašlápnul ?? já a být rozmáznutý někde na cestě ?? to není příjemná vyhlídka .... ještě že si můžu zalézt pod kameny
asi bych si měl taky zahrát FNV na YT to vypadá celkem naloženě!!
Lord Rade napsal:
Pche amatéři. Škorpióny zašlápnu a pokračuju dál s tím si starosti nedělám. (kde je tu nějaký sebevědomí, vysmívájící se a urážející vás smajlík?) Tak třeba tenhle
Kdyby byl nějaký FNV multiplayer, tak bych každého rozdrtil, vyhodil do vzduchu a přejel svou vesmírnou Fábií.
zašlápnul ?? já a být rozmáznutý někde na cestě ?? to není příjemná vyhlídka .... ještě že si můžu zalézt pod kameny
asi bych si měl taky zahrát FNV na YT to vypadá celkem naloženě!!
Pokud tě baví třeba Skyrim tak bude určitě i FNV je to super hra. U ní jsem strávil asi nejvíc herního času. Jen škoda že není alespoň nějaký multiplayer tak pro tři hráče alespoň.. to by byla jiná zábava a myslím že by to tolik na kvalitě neubralo, protože grafika je tam dobře vyřešená a není náročná. pak bych vás drtil, vyhazoval do vzduchu a přejížděl svou vesmírnou fábií celé dny..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Napadlo mě že když už jsou ve FNV koleje, tak by tam mohl být nějaký přepravní vozík, třeba na ruční pohon, zaplatíš a jedeš, v průběhu cesty klidně i nějaké to překvapení v podobě přepadení bandity.
nagasadowcz napsal:
Tak jsem právě viděl úplně první díl mého nejoblíbenějšího seriálu z roku 1963. Za chvíli to bude 50 let, neuvěřitelné. The Doctor FOREVER!!
nagasadowcz napsal:
Tak jsem právě viděl úplně první díl mého nejoblíbenějšího seriálu z roku 1963. Za chvíli to bude 50 let, neuvěřitelné. The Doctor FOREVER!!
Kez by vydali nejakou vurocni sbirku. Ale to by bylo DVDcek
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.