River Song... já zjistil, kdo je River Song. Ona je.. oooooooh!!!! River Song! The only water in the forest is river! Aaaaaaahhhhh!!! Fuu, to nemůžu zpracovat
Upravil/a nagasadowcz dne 08.10.2012 02:22
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zapoměla jsem si žákajdu, tentokrát fakt omylem (dík Stendarre), FNV říkal táta že je už nainstalováno a spolužák mi konečně dal F3. Je k tomu epic knížečka, jmenuje se to Příručka Přežití Obyvatele Vaultu a je tam návod + tipy do hry a je to hrozně hezky zpracovaný zrovna si to pročítám
Mopidu napsal:
Zapoměla jsem si žákajdu, tentokrát fakt omylem (dík Stendarre), FNV říkal táta že je už nainstalováno a spolužák mi konečně dal F3. Je k tomu epic knížečka, jmenuje se to Příručka Přežití Obyvatele Vaultu a je tam návod + tipy do hry a je to hrozně hezky zpracovaný zrovna si to pročítám
Tuhle knížečku sem měl jak u F3 tak u FNV Já teď rozehrál ve FNV specializaci na chladný zbraně a je to mazec ... spoustu času trávím na útěku
Upravil/a EldeR dne 08.10.2012 11:11
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
River Song... já zjistil, kdo je River Song. Ona je.. oooooooh!!!! River Song! The only water in the forest is river! Aaaaaaahhhhh!!! Fuu, to nemůžu zpracovat
Sokujici, ze! Ja sem si to malem prozradil, kdyz jsem na sestou serii cekal.
Mopidu napsal:
Ty už jsi ve škole? Já teprv půjdu. A proč jsi modrej? Ty přece neskáčeš
no ... jsem byl ve škole já jsem dojíždějící ;D ... v 7:05 tak přijíždím ... jinak bych mohl jet v 7:45 ... ale vždycky se opozdí .. a ve škole jsem v 8:00 takže asi tak a jinak ... modrej ? no .. asi jo ale neskáču .. to máš pravdu
hrála jsem FNV a je to EPIC! Sice jsem hroznej slepejš a nedokážu v křoví najít radškorpiona, ale nůž vyřeší všechno
Jo a pro BW: jakto že já už toho Jonese našla a ty ne?
Mopidu napsal: hrála jsem FNV a je to EPIC! Sice jsem hroznej slepejš a nedokážu v křoví najít radškorpiona, ale nůž vyřeší všechno
Jo a pro BW: jakto že já už toho Jonese našla a ty ne?
Počkej! Ty zabiješ radškopiona nožíkem? Na mě jich jde vyždycky více, a to už chce bud Pušku průzkumníka z Gobi(má nejobl. ze střelných zbraní, vyjma revolverů(Štěstí).), nebo Anti-material rifle, pořádný rotačák(když jdeš na ně přímo).
Na nejtěžší(no hardcore mod) je to celkem epic utíkat před třema-čtyřma obrovskýma radškorpíkama.
Pche amatéři. Škorpióny zašlápnu a pokračuju dál s tím si starosti nedělám. (kde je tu nějaký sebevědomí, vysmívájící se a urážející vás smajlík?) Tak třeba tenhle
Kdyby byl nějaký FNV multiplayer, tak bych každého rozdrtil, vyhodil do vzduchu a přejel svou vesmírnou Fábií.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Pche amatéři. Škorpióny zašlápnu a pokračuju dál s tím si starosti nedělám. (kde je tu nějaký sebevědomí, vysmívájící se a urážející vás smajlík?) Tak třeba tenhle
Kdyby byl nějaký FNV multiplayer, tak bych každého rozdrtil, vyhodil do vzduchu a přejel svou vesmírnou Fábií.
zašlápnul ?? já a být rozmáznutý někde na cestě ?? to není příjemná vyhlídka .... ještě že si můžu zalézt pod kameny
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.