Nevím, jestli jste to věděli - já ne, až doposud - zdejší uživatel S3cr3 si střihl životopisnou roli v tomto filmu vypovídajícím o jeho životě: Takže mu dopřejte potlesk. S3cr3 tys to dokázal!
Upravil/a Lord Rade dne 28.07.2015 14:37
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Vskutku. A to jsi mi připoměna mojí učebnici Aj, kterou jsem právě vytáhl a vyfotil, aby ses pokochala.
Hej!! Tu učebnici znám!! Headway, že jo?
Na středce jsem se taky učil AJ a.. měl jsem něco podobného.. (jen ty "základní lekce" )
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Lord Rade napsal:
Hedway má asi každá škola, pokud nepoužívá učebnice ještě z komunismu
Spolužák měl v nějaké lekci (začátečnické) napsáno všude "SPARTA!!!"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Dámy a pánové,
zdravím vás, mé jméno je Mopidu, jak zde již pravděpodobně všichni víte a chtěla bych vás dnes seznámit se svým vědeckým projektem.
Všichni si jistě jsme vědomi existence bizardního stvoření jménem Lord Rade, které se v těchto biologických a sociologických podmínkách asto vyskytuje. Přesto, nikdo z nás ho nikdy nespatřil, jak se říká, "na vlastní oči", tedy nemáme tušení jak doopravdy vypadá.
Dovolila jsem si vytvořit počítačovou simulaci do které jsem vložila data která jsme o Lord Radeovi doposud nasbírali, aby vytvořila jeho dokonalý model a jak se zhruba chová v daných situacích. Výsledky byly šokující,
Mějte na mysli že tato technologie je stále ještě pouze v plenkách. Záběrů o větším rozlišení se dočkáme až v budoucnu.
Chtěla jsem se s vámi o tuto informaci poděli, jelikož se s Lord Radem dostáváte do styku každý den. O skutečnosti by měli být obeznámeni všichni členové fóra.
Já tě viděl naživo taky a říkám si, proč jsem tady jenom já
Lidé, kteří to štěstí neměli by si tě taky zasloužili spatřit v reálné 3D animaci.
Díky EldeRe! Koneckonců se s toho snad poučíš a nebudeš na lidi uvalovat předsudky dle internetu (Já si tebe představuju prostě jako dědka o holi a zbytek nechávám být.)
Upravil/a Lord Rade dne 31.07.2015 11:48
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.