Mopidu napsal:
Tak u nás ve škole teď na každým záchodě visí plakát WANTED jak z divokýho západu. Jde o to, že ředitel vyhlásil odměnu 300Kč tomu, kdo zjistí (a dokáže) kdo úmyslně čůrá na zem problém je v tom, že to pravděpodobně dělá chlap a holky na pány nesmí, takže to nejspíš vyhraje ňákej kluk, jestli se ten trouba vůbec chytne
on nečůrá na zem schválně ...... on si akorát myslí, že má delší ........
Hej já zrovna pil teď musím utírat zem Takhle mě rozesmát
A to co budeš utírat ti vyjelo horem, nebo spodem ???
Horem naštěstí
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Já budu tak hodnej že se zde písemně doznám (jedná se o FAKE
já nechč.... ehm nečurám na zem a nemyslím si že mám delší než ehmm mám ) aby Mopi vidělala 300 Kč
Nebo ne
no hele já jsem nehorázně šikovnej teď jsem zas shodil misku s okurkovým salátem
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Já budu tak hodnej že se zde písemně doznám (jedná se o FAKE
já nechč.... ehm nečurám na zem a nemyslím si že mám delší než ehmm mám ) aby Mopi vidělala 300 Kč
Nebo ne
no hele já jsem nehorázně šikovnej teď jsem zas shodil misku s okurkovým salátem
To teda seš.....šikula
Nejseš trochu mladej na to, aby se ti takhle klepaly ruce ???
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mopidu napsal:
To jsem ráda že ve vás můj pbrázek něco vyvolává i když je to strach z očí
To není strach, ale prostě pocit z toho pohledu Až se začnu bát toho, co je na papíře, tak buďto navštívím odborníka, nebo začnu uctívat Lena
No... snad radši toho odborníka......
Já jsem lepší odborník, než kdejaký odborník!A navíc mě uctívají jen duševně zdraví lidé!
Mopidu napsal:
To jsem ráda že ve vás můj pbrázek něco vyvolává i když je to strach z očí
To není strach, ale prostě pocit z toho pohledu Až se začnu bát toho, co je na papíře, tak buďto navštívím odborníka, nebo začnu uctívat Lena
No... snad radši toho odborníka......
Já jsem lepší odborník, než kdejaký odborník!A navíc mě uctívají jen duševně zdraví lidé!
Duševně zdraví lidé???? Lepší odborník ???? Lene, kdybych nevěděl, kolik ti je, tak bych měl pocit, že seš na drogách
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Takže, shrnutí. U Mopi někdo chčije na hajzlech (když to řeknu takhle tak to zní normálně ), Mettalic je nějaká mladá forma důchodce (emzák !) a Lena uctívají duševně zdraví lidé - to je asi důvod proč ho nikdo z nás nezačne uectívat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To si jenom myslíš Řekni mi o jediné osobě která sem na fórum chodí a je duševně zdravá
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, někteří lidé kteří nepovažují obří lidi kousající stonožky za roztomilý by asi nesouhlasili Ale čert to vem, ta věc byla roztomilá !
BadWolf napsal:
No, někteří lidé kteří nepovažují obří lidi kousající stonožky za roztomilý by asi nesouhlasili Ale čert to vem, ta věc byla roztomilá !
Ty myslíš tohle?
Juzí
To je ale mnohonožka a ty nekoušou, ty jsou fakt jenom hezký
Mnohonožky jsou fakt pěkný Ale já myslel to co tu bylo někdy v minulý nekonečný, jak si říkala že se to objevuje na Ostravsku a pro některý lidi (Aurel) to bylo tak hnusný že už nechoděj do Nekonečný
Jo, tak to byl strašník, na toho jsem zapomněla.. tak ten fakt stonožka je a fakt kouše, máš pravdu Ale to je jenom zajímavá potvůrka, roztomilá mi nepřipadá (Myslím, že Nagovi jo )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.