Mnozí ho znaj asi spíš jako Gandalfa, Brumbála nebo Magneta ^^
A proč? protože je to podle mě naprosto skvělej herec
nagasadowcz napsal:
No tak tohle je zatraceně těžké. Obávám se, že jednoho vybrat nedokážu, to prostě nejde, takže se tentokrát zdržím. Jen připomenu Nerevarovi, že Brumbála Sir Ian McKellen nikdy nehrál!
Tady jako Brumbálův důvěrník jsem nedokázal odolat:
Vzhledem k tomu, že Richard Harris již není mezi námi, je pouze Michael Gambon jediný, kdo si právem smí říkat Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore............
Johnny Depp ! ! ! A samozřejmě ve všeh jeho rolích: Piráti z Karibiku, Střihoruký Edward, Alenka v říši divů (ne on opravdu nehrál Alenku), Karlík a továrna na čokoládu, atd.
On se prostě skvěle hodí k filmům Tima Burtona tim jak se tváří a běhá.
PS: Mám ráda ještě spousta dalších, jako je třeba několikrát zmiňovaný Ian McKellen, Michael Gambon a Morgan Freeman.
Upravil/a lucky999 dne 21.03.2013 22:33
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Tak jo, půjdu na to Whirtovo technikou. První co mě napadlo, byla Emma Watson, tak tady jí máte.
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Rozhodně Muži v černém 3, na jedničku to samozřejmě nemá, na tu nemá ani dvojka, ale bylo to fakt pěkný (a všude byly reference na mluvícího čoklíka!! )
Za mě to bude film The Royal Tenenbaums (cz: Taková zvláštní rodinka). Podle mě to byl žánrově naprosto dokonalý film, který byl vlastně svým způsobem žánrem sám pro sebe. Spousta lidí ho přesto považuje za průměrný.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
MIB 3 4ever! Tenhle díl se mi líbil asi nejvíc. Fakt nechápu to hodnocení. A vážně moc jsem měla ráda Griffina
PS: Mopi neopič se (emma watson)
Upravil/a lucky999 dne 24.03.2013 00:35
Pro mě rozhodně Formanovo "Hoří, má panenko!". Je tam sice pár krásných, napůl úsměvných a napůl smutných momentů, jak to mám na klasických českých filmech rád, jenže mě film nehorázně nudil. Krom pár světlých momentů mi to přišlo jako neskutečně natahovaná blbost o ničem. Než tam nakonec začne hořet, jsem znechucený tím vším předtím. Přesto to někteří opěvují jako nejlepší Formanův, potažmo snad i český film vůbec. S ani jedním nesouhlasím. Forman je skvělý režisér, ale tato část jeho tvorby mě naprosto nezaujala.
Avatar od Camerona. Jako nenechte se mýlit, ten film byl pěkně vypadající, ale tak to asi všechno, rozhodně by to neměl být nevýdělečnější film všech dob.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.