To je možné
EDIT:Našel sem server 1.3.1 ale nejde mi..
Connection refused:Connect <-to píše
Upravil/a JohnYsh dne 01.08.2012 17:28
For the Dawnguard.For Skyrim!
Lidičky.. myslím že ten warez vám nebude fungovat do nekonečna. Moje ségra hrála teďkon warez zhruba 2 a půl hodinky a napsalo jí to že verze už končí..
LoL ta nová trapka je super a pavučiny jdou pokládat na zem i bez připojení k trapce! Ale nová textura gravelu se mi moc nelíbí... Ale je to epic a hlavně ten typ mapy Large Bioms je nádhernej. Sice je všechno daleko, ale krajina je impozantní. (a startovní chestky se taky šiknou ) jdu si s tím dál hrát a pak napíšu
P.S. mimochodem zjistila jsem že knížka se teď kraftí jinak. Musíto na pravého dolního rohu vložit ještě kůži na vazbu
Reject napsal:
Lidičky.. myslím že ten warez vám nebude fungovat do nekonečna. Moje ségra hrála teďkon warez zhruba 2 a půl hodinky a napsalo jí to že verze už končí..
mě se líbí co tam přidávaj. Jeb má rozhodně spoustu věcí co přidává (jen si to srovnejte, ale na Notche kterej to vůbec vymyslel nemá ) a myslím že většina těch věcí je užitečná a fajn
ovládání minecraftu si můžeš přenastavit, případně si to předělat s Optifinem jestli ti to vadí hodně, existují texturepacky kdyby se ti nelíbil vzhed (DOKUCRAFT!!) a módy jestli tě nudí. Tak nechápu co má podle tebe minecraft za chybu
Mopidu napsal:
ovládání minecraftu si můžeš přenastavit, případně si to předělat s Optifinem jestli ti to vadí hodně, existují texturepacky kdyby se ti nelíbil vzhed (DOKUCRAFT!!) a módy jestli tě nudí. Tak nechápu co má podle tebe minecraft za chybu
Dokucraft taky miluju! A jinak doporučuji mód Tale of Kingdoms! Je to skvělý
Btw: Tak už mám konečně nějaký smaragdíky
Mopidu napsal:
Dokucraft taky miluju! A jinak doporučuji mód Tale of Kingdoms! Je to skvělý
Btw: Tak už mám konečně nějaký smaragdíky
Já měl asi 2 stacky ale utratil jsem to a zbylo mi 16. Ale můžu mát několik stacků za hodinu ! Stačí hodně oveček, střihat je a najít si věsničana který Vám dá za (nejlépe je to 15-21) 15 kusů vlny (jakákoliv barva) emerald a ste boháči. Já za návštěvu vesnice mám kolem stacku emeraldů
Reject napsal:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.