Mahoney napsal:
Jinak kamarádi, dnes jsem měl se svou kamarádkou úplně dilema. Já totiž tvrdím, že letopočty musel vymýšlet nějakej debil.. protože co má za logiku, roku 1800 říkat devatenácté století?! Mě tohlencto pravidlo úplně ničí život abych se přiznal. Jednoduše roku 1800 bych říkal osmnácté století, když to začíná 18 ne? Já upřímě nechápu, proč to ještě nikdo nezměnil, protože já když se musím naučit do testu nějaký letopočet, tak se mi to úplně plete... no doufám že se to třeba počátkem Levoluce nebo tak změní.. no uznejte, nebylo by to logičtější?
A jak bys nazýval století první? Nulté? To zní hrozně
Mahoney napsal:
Jinak kamarádi, dnes jsem měl se svou kamarádkou úplně dilema. Já totiž tvrdím, že letopočty musel vymýšlet nějakej debil.. protože co má za logiku, roku 1800 říkat devatenácté století?! Mě tohlencto pravidlo úplně ničí život abych se přiznal. Jednoduše roku 1800 bych říkal osmnácté století, když to začíná 18 ne? Já upřímě nechápu, proč to ještě nikdo nezměnil, protože já když se musím naučit do testu nějaký letopočet, tak se mi to úplně plete... no doufám že se to třeba počátkem Levoluce nebo tak změní.. no uznejte, nebylo by to logičtější?
A jak bys nazýval století první? Nulté? To zní hrozně
Tak to měli po prvním století změnit Mě to fakt vždycky mate, protože místo abych si pamatoval rok 1700, musím si pamatovat další numero úplně zbytečmě, že je to 18. století..
Mike napsal:
no to teda nééénéééé!!!!! Prostě pouze shledali, že jsem boží! proto!
A to ne! Karkulín je ilustrován báječně!
Hele, nevím co je tak božího na narcistické koale, nyní Karkulínovi, ale rozhodně to musí fungovat na lidí se slabší silou vůle.
A ano, Karkulín je ilustrován velice... jak to podat... ne zrovna... pro mé oko. Číst Svatební košili pro mě bylo přijatelnější, než se podívat na to jak Karkulín vypadá. (všechny ostatní postavy vypadali skvěle, jen Karkulín mě odrazoval).
No... právě ten fakt, že je to boží, egocentrická, narcistická (hubená) koala? (nyní Karkule! )
Je bezvadnej, ty oko! Svatební košile, blééé ... Karkulín je fajn!
...já radši ztichnu, neříkám, že to není dobrá knížka, ale že podoba Karkulína je jedna z těch, co je pro mě opravdu odrazující.
Vy by jste totiž dokázali i z kousku výkalu, kdyby ho měl Mike jako avatar, udělat svatyni všeho tvorstva.
Mimochodem Mahoney, nevidím co je na tom systému tak náročného a nutného k zapamatování - jen stačí to číslo vždycky posunout.
Whirt napsal:
...já radši ztichnu, neříkám, že to není dobrá knížka, ale že podoba Karkulína je jedna z těch, co je pro mě opravdu odrazující.
Vy by jste totiž dokázali i z kousku výkalu, kdyby ho měl Mike jako avatar, udělat svatyni všeho tvorstva.
Whirt napsal:
Mimochodem Mahoney, nevidím co je na tom systému tak náročného a nutného k zapamatování - jen stačí to číslo vždycky posunout.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.