nagasadowcz napsal:
Jé, já bych zas rád ještěrku a hada. Hlavně teda ještěrku. Pavouci jsou taky super, ale tolik mě to neláká, jako ti plazi. I když možná takový sklípkan či tarantule a k tomu ještěr... No... až budu mít vlastní bydlení, protože tohle teď dotáhnout domů, tak a) nevím, kam bych to dal a b ) mamka by se zbláznila... a c) babička by umřela
Já bych chtěl chovat škorpióny a kraby. Velice se mi líběj, jak loví, a u krabů ty jejich klepeta. Je to pěkné, ať už v dokumentech o zvířatech nebo na obrázcích, videích a atd.
Mě by se líbil chameleon Ale v podnájmu si můžu dovolit jen rybičky. Nakonec si ale člověka tak omotaj kolem prstu, že to akva bohatě stačí. Ale spoustu let sem pěstovala potkany... to je moje oblíbený zvířátko pro domácnost
Upravil/a MortuusDominus dne 18.12.2012 00:14
Plšík, přesněji Plch je hlodavec s dlouhým ocasem, který je ke konci více široký. Zde je bližší popis: http://cs.wikiped.../wiki/Plch
Hohó, to video je úžasné!
Neříkej!
Na pavouka bych nešáh, ale s jakou přesností a efektivitou se vrhají na kořist je grandiózní!
Mortý: Chameleon je pěkně mazané zvířátko. Zbarví se a pak jej nenajdeš.
Navíc jsem choval už tři "generace" Osmáků Degu. Generace proto, protože každý z nich žil tři roky(prý se tak nějak dožívaj) a měl jsem dohromady tři, jeden po druhém, potažmo třetím... Měl jsem pro každého stejné jméno- Kikinka.
KIKINKA. Děláš si srandu? Jako mala jsem vyrůstala na morčatech, první dostala jmeno Kiki, pak se to táhlo ... druhá Kiki, třetí taky, pak Igor ... a pak přišli potkani: Fernet, Griotka a Gambrinus.
PS: Jdu koukat na South Park .... páčko
Upravil/a MortuusDominus dne 18.12.2012 00:31
MortuusDominus napsal:
KIKINKA. Děláš si srandu? Jako mala jsem vyrůstala na morčatech, první dostala jmeno Kiki, pak se to táhlo ... druhá Kiki, třetí taky, pak Igor ... a pak přišli potkani: Fernet, Griotka a Gambrinus.
Nedělám!
Jsem je choval snad tuším do mých 13?
....Fernet, Griotka a Gambrinus- si děláš srandu?
Notorici jedni!
Jo a mimochodem, byl tu dneska vůbec Whirt? Teď mi došlo, že mi tu někdo podstatný chybí. Whirtosi, kde jsiiii?!
Upravil/a nagasadowcz dne 18.12.2012 00:39
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
haló já mám menší dotaz ohledně příspěvků: na lvl 5 se celkem potřebuje 150 příspěvků od 100 do 250 ale na lvl 6 se potřebuje jen 100 příspěvků od 250 do 350 proč to tak je? Ps: brou Diego
Upravil/a ALOE VERA dne 18.12.2012 00:56
ALOE VERA napsal:
haló já mám menší dotaz ohledně příspěvků: na lvl 5 se celkem potřebuje 150 příspěvků od 100 do 250 ale na lvl 6 se potřebuje jen 100 příspěvků od 250 do 350 proč to tak je? Ps: brou Diego
Dobrééééééééé Ráááááno Skyrimééé !!! Zdravím všechny a Ligosovi se omlouvám za hlasitost pozdravu
Já mám naštěstí od přírody kvalitní spalování, takže jsem nezažil kocovinu ať sem se zrušil sebevíc
Upravil/a EldeR dne 18.12.2012 11:38
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.