Aurel:
Zvedl jsi se z gauče a protáhl si ztuhlý krk, následně jsi se oblékl a pomalu se došoural do kuchyně. V kuchyni jsi na talíři uviděl několik toastů - to byla ta vůně - u kterých jsi následně zjistil, že jsou ještě teplé. Na omni-toolu nic nového nemáš, v 10:00 musíš být v parku a ještě jsi chtěl vyzvednout květinu z květinářství.
Škorp:
Slezl jsi z postele a protáhl jsi se. Všiml jsi si spícího Jacka na posteli, musel přijít někdy po tobě. Šel jsi do koupelny, osprchoval jsi se, oholil a vyčistil sis zuby. Poté jsi se oblékl. Předávání je v 10:00 v parku a před kantýnou je po celý den k dispozici kafe, čaj i voda.
Mopi:
Corvus se na tebe podívá vyděšeně ale poté nejspíše uzná že máš pravdu: ,,Snad ho najdeme živé... a nebo vůbec ne," dodá. Náhle strne: ,,Schovej se," sykne a zaleze za bedny k tělu. Ze směru, kterým jste přišli slyšíš samotné kroky.
Elder:
,,Sting... někam zmizel," začne kašlat, ale po chvíli přestane, ty mezitím zavoláš pomoc přes omni-tool, ,,ale má tu lidi.. říkal že se pomstí. Musíš vypadnou... ale..." zadýchá se, evidentně mu dělá problémy mluvit.
"Kate?" zvolám, následně si nandám pár toastů, posadím se ke stolu a začnu jíst. Mezitím přemýšlím Vyzvednou kytku, najít ve svém bytě oblek na bratrovo vyřazení a to vše stihnout do 10:00.
Aurel:
Zavolal jsi na svojí sestru, ale nedostalo se ti odpovědi, nejspíše už vyrazila do práce. Vzal jsi si talíř a nandal si tousty, přinesl jsi je na gauč a snědl je.
Škorp:
Začal jsi pomalu jít směrem ke dveřím, když jsi uslyšel: ,,Ale ale, kampak se plížíš saláte?" je to Jack. Nejspíše se vzbudil sám.
Mopi:
Rychle jsi klouzla za krabice a namáčkla jsi se na Corvuse. Připravili jste si zbraň a čekali jste. Kroky se stále více a více přibližovali až byli už za rohem. Následně jste slyšeli i hlas, byl to hluboký hlas, který nebyl lidský: ,,Tak sakra, kde ty dva idiotský člověci jsou?!"
Kroky se stále přibližují, jste naprosto v tichu. Osoba už nejspíše obešla roh a teď byla za krabicemi, nejspíše si i všimla vykukující nohy mrtvoly, protože se ozvalo: ,,Co to sakra...?!"
Aurel:
Hodiny ukazují deset minut po půl osmé. Umyl a uklidil jsi talíř a poklidil spaní na gauči. Následně jsi vyrazil ven z bytu a po několika minutách chůze jsi dorazil ke květinářství, do kterého jsi plánoval jít.
Elder:
,,Aaah..."vydechne, ,,tady," řekne a podává ti kartu, která vypadá že něco otevírá. ,,Máme mezi sebou zrádce, nesmíš jednat s policií, jestli nechceš skončit... jako já."
Škorp:
Je krátce po půl osmé ráno. ,,Jo ták... pití," ušklíbne se Jack, ,,to tě bolí hlava? Si ale včera moc nepařil když jsi dorazil ještě přede mnou ne?"
Každý jste chytil Elasu z jedné strany a než jste skočili ještě jsi se na ně podíval. Elasa vypadala vystrašeně, ale odhodlaně zatímco na Edanově tváři jsi mohl vidět dosti znechucený a odevzdaný výraz.
Skočili jste.
Pád byl krátký, kratší než jsi čekal. Klouzali jste asi 2 vteřiny a přistály na pevné zemi. Po dopadu jsi slyšel Elasu jak sykla bolestí.
"Tohle je horší zklamání než Disneyland... Elaso, jsi v pořádku?" zeptám se jí a rozhlédnu se kolem, jestli je vůbec něco vidět.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Elder:
,,Sakra chlape," zakucká se a vykašle další krev, jeho plíce musela být silně poškozena, ,,vždyť jsem to já..." poznáváš onoho muže, který tě do celé situace dostal - ten který ti dal za úkol umístit štěnici ke Stingovi.
Mopi:
Nákres
Škorp:
,,Jéžiši, já tu mluvím o kocovině...ahh tak si běž," mávne rukou Jack a zase si lehne. Ty vyrazíš z pokoje a pomalu dojdeš do jídelny ke stroji s čajem.
Aurel:
,,Dobrý den," usměje se na tebe květinářka, ,,to záleží na tom, pro jakou příležitost."
Naga:
,,Jo," odpoví Elasa, ,,jen jsem nečekala takhle krátký pád." ,,To nikdo," řekne Edan a rozsvítí baterku. Všude je tma, kromě míst kam dopadá kužel světla z Edanovi baterky. Je to veliká místnost, avšak prázdná, zde se nenacházejí ani police s prapodivnými artefakty. Nalevo i napravo od vás vidíte stěny s jakými velikými trubkami, nicméně stěnu proti vám nevidíte a tma se táhne někam do dáli.
Je tam nějakej kelímek nebo něco podobnýho? nejlíp sklenička ... no naleju si čaj a budu pomalu pít ... pokud teda není úplně horkej ... to bych chvilku počkal .. mezitím se také rozhlédnu jestli někdo v jídelně je ...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.