@hRDLA: EVE mě taky přišlo zajímavý, akorát stejně jako u tebe mě odradily ty poplatky
Mimochodem sice sem to už psal do vhodnější sekce, ale prdnu to i sem. Nabízím slevu na steamu....-75% na Space Trader: Merchant Marine (platí do 13.2.)
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Tas - Ne ne, každý má nárok na podání jen jednoho vysvědčení na jeden výrobek. Ale máme až do léta akci, že pokud si koupíš rodinné balení 2+2 trička, namísto původní ceny 4796 Kč zaplatíš jen rovný 4000 Kč a to už se vyplatí.
Hele, prostě cena odpovídá kvalitě.. kvalitní pevnej potisk, 100% vlna bez chemickejch barviv, všechno je přírodní. Nápisy a obrázek nesepereš, je to navržený tak, aby se to nemělo šanci ošoupat, navíc je to fakt kompletně skvělej materiál...
To musíš mít, Edý
Mahoney napsal:
Hele, prostě cena odpovídá kvalitě.. kvalitní pevnej potisk, 100% vlna bez chemickejch barviv, všechno je přírodní. Nápisy a obrázek nesepereš, je to navržený tak, aby se to nemělo šanci ošoupat, navíc je to fakt kompletně skvělej materiál...
To musíš mít, Edý
Fajn ..... tak pošli jen tu slečnu bez potisku a vlny, všecko přírodní... ale chci slevu, když ti vlastně zůstane tričko pro Tasemnici
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No Edý, ale pro drsňáky jako jsi ty, tu mám něco lepšího. Ještě jsem to pořádně ani neuvedl do prodeje, ale možná bych mohl pro jednou udělat vyjímku .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.