nagasadowcz napsal:
No, ideál je asi žít v nějaké klidné vísce kousek od většího města. Mě by třeba stačila i Velká Polom, pořád součást Ostravy, ale prakticky vesnice kousek bokem. Nebo takový Štramberk, to je nádhera. A Kopřivnice se vším potřebným co by kamenem dohodil.
V dnešní době jsou některé vesnice už docela vyspělé, ale stejně je to tam dost omezený. Když to srovnám s prahou kam jezdim 1x za rok tak je to masakr Vždycky se těšim na výlet do Prahy sem ztoho vyplácanej jak malý děcko, každej se pak na mně divně kouká proč se furt usmívám Sem nejlepší trenér na světě
nagasadowcz napsal:
Taky plánuju v budoucnu odstěhovat se na vesnici. Po škole, pokud bude možnost zaměstnání... Město mě sere čím dál tím víc. Jednou za čas je to fajn, ale žít v tom mumraji a bordelu je někdy dost o nervy.
Nojo, tak v tom městě, co žiješ bych žít NIKDY nechtěl!
Já bydlím v Litoměřicích v prakticky nejlepší části města, takže si nestěžuji, je tu krásně.
Kdyby to někoho zajímalo víc, tak abych neplácal prázdný příspěvek tak pár obrázků:
Pohled na celý ten kopeček (domský pahorek)
tady žiju:
nagasadowcz napsal:
No, ideál je asi žít v nějaké klidné vísce kousek od většího města. Mě by třeba stačila i Velká Polom, pořád součást Ostravy, ale prakticky vesnice kousek bokem. Nebo takový Štramberk, to je nádhera. A Kopřivnice se vším potřebným co by kamenem dohodil.
V dnešní době jsou některé vesnice už docela vyspělé, ale stejně je to tam dost omezený. Když to srovnám s prahou kam jezdim 1x za rok tak je to masakr Vždycky se těšim na výlet do Prahy sem ztoho vyplácanej jak malý děcko, každej se pak na mně divně kouká proč se furt usmívám
nagasadowcz napsal:
Taky plánuju v budoucnu odstěhovat se na vesnici. Po škole, pokud bude možnost zaměstnání... Město mě sere čím dál tím víc. Jednou za čas je to fajn, ale žít v tom mumraji a bordelu je někdy dost o nervy.
Já bydlím v Litoměřicích v prakticky nejlepší části města, takže si nestěžuji, je tu krásně.
Kdyby to někoho zajímalo víc, tak abych neplácal prázdný příspěvek tak pár obrázků:
tady žiju:
nagasadowcz napsal:
V dnešní době jsou některé vesnice už docela vyspělé, ale stejně je to tam dost omezený. Když to srovnám s prahou kam jezdim 1x za rok tak je to masakr Vždycky se těšim na výlet do Prahy sem ztoho vyplácanej jak malý děcko, každej se pak na mně divně kouká proč se furt usmívám
Holt se nesmíš smát, jak měsíček na hnoji!
Některý sou tam docela zajímavý lidi, minule se na mně jedna slečna tak krásně usmívala a normálně si chtěla i povídat, bylo mi to podezřelý tak sem zdrhnl, ta vesnická plachost no Sem nejlepší trenér na světě
nagasadowcz napsal:
tady žiju:
To je celý tvoje?
Hahaha! Ne To je areál a součásti biskupství litoměřického. V tom žlutém bydlíme II. patro z čelního pohledu pravá třetina. Obrovskej byt ještě z dob, kdy pro biskupství táta pracoval jako právní poradce. A je to tu paráda.
nagasadowcz napsal:
Holt se nesmíš smát, jak měsíček na hnoji!
Některý sou tam docela zajímavý lidi, minule se na mně jedna slečna tak krásně usmívala a normálně si chtěla i povídat, bylo mi to podezřelý tak sem zdrhnl, ta vesnická plachost no
Lepší je si takových neznámých slečen nevšímat, bůhví kde mají své pomocníky, jen aby tě mohli okrást.
To já bydlím v Hradci Králové .... říká se tomu taky salón republiky a na město docela dobrý
Hradec je boží. Strašně se mi líbí, ač ho znám jen z fotek. Chci tam někdy jet. Skáknem na pivo.
A pokud vím, je tam také katedrála s biskupstvím, ač ne tak pěkná jak tu, v Ltm.
Diego napsal:
Leneren napsal:
Miku asi tě brzy navštívím kamaráde
No my všichni! Tam by se dal udělat mejdan na srazu forka!
Zboříme mu zámek! Už to vidím...
Dejte si do googlu Litoměřice, Domský pahorek ...
Myslíš asi chrám svatýho ducha ... jo to tady je
Litoměřice ... tam někde u vás je taková díra .. .Štětí se to jmenuje ... asi před měsícem sem tam služebně byl ... jinak Litoměřice docela ujdou
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.