Ale my prckové si chcem taky nahnat nějakej ten příspěvek tak si povídáme tu. Ale musíte uznat že dneska se držíme slušně zpátky
Sem nejlepší trenér na světě
no ale povídalo by se furt tak je to jedno. Dneska sme třeba nespamovali vůbec, jen sme si něco napsali a víc nic. To přece problém není.
Altazar napsal:
no ale povídalo by se furt tak je to jedno. Dneska sme třeba nespamovali vůbec, jen sme si něco napsali a víc nic. To přece problém není.
No já myslím, že by se sice povídalo, ale vyhnuli by jsme se nesmyslným příspěvkům kvůli obrázku pod avatarem a snaze mít tam takovej nebo makovej znak levelu. Kvůli tomu pak maj jistý jedinci potřebu reagovat na každej prd, co se tady na fóru objeví nějakou nesmyslnou hláškou, jenom aby přibyl post.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Altazar napsal:
No já myslím, že by se sice povídalo, ale vyhnuli by jsme se nesmyslným příspěvkům kvůli obrázku pod avatarem a snaze mít tam takovej nebo makovej znak levelu. Kvůli tomu pak maj jistý jedinci potřebu reagovat na každej prd, co se tady na fóru objeví nějakou nesmyslnou hláškou, jenom aby přibyl post.
To není můj případ, mně se líbyl nejvíc císařský znak Dwemery a Falmery zrovna moc v lásce nemám
Ligos napsal:
Jo jo, už je tu to vánoční kolečko Ale jinak se dá s houslemi zahrát i dobrej rock, stačí k tomu ještě elektrika a dobře to sladit...
Jojo znám metalovou zpěvačku co používá doprovod houslý a zní to hrozně hezky, už to není klasickej metal ale něco mezi metalem a rockem, je to skvělý.
Norbi napsal:
Skúška nového podpisu výrazne skráteného
EDIT: Meh, je to na nič :/ ale neviem aký obrázok tam dať
A zrovna sem si říkal, kde se touláš
EDIT: Mimochodem, takhle se mi tvůj podpis líbí víc
mne príde prázdny D a kde sa túlam ? sobotu som strávil v Nitre, nedelu v Bratislave DD viacej-menej, a idem hrať Team Fortress
You can kill yourself, or die trying...
Dnes jsem zjistila že náš pan profesor dějepisu hrál Assassin's Creed dnes jsme brali boje o nezávislost a když jsme brali co je to "čajový dýchánek v Bostonu" řekl: "...a kdo hrál Assassin's Creed III, tak už ví."... No tímhle si u mě polepšil to WoW
Mopidu napsal:
Dnes jsem zjistila že náš pan profesor dějepisu hrál Assassin's Creed dnes jsme brali boje o nezávislost a když jsme brali co je to "čajový dýchánek v Bostonu" řekl: "...a kdo hrál Assassin's Creed III, tak už ví."... No tímhle si u mě polepšil to WoW
Kolik mu vlastně tak je. Já když se řekne učitel dějepisu, tak si představím chlapa kolem šedesátky, ale tohle mi trochu zbortilo představy
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.