BTW, právě jsem byl v Army Shopu. Zaprvé, mám spolu s metalshopem nový oblíbený obchod. Zadruhé, miluju velké bágly. Zatřetí miluju těžké boty. Začtvrté, už jen jednou do práce a jede se na Mastery!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Do vašeho rodinného alba. Posledně jsi to měl určitě na maškarní nebo snad nějaká spešl párty plná podivných lidí?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mike napsal:
Jasně. Tu koalu bych si na hlavu nikdy nedal.
Ani pravou?
Est Sularus Oth Mithas
nagasadowcz napsal:
@LordeS: Jak ho znám, tak proti tomu se silně ohradí
Zatím je klid po pěšině
....ale bouře na cestě
Est Sularus Oth Mithas
Pamatuji si, jak jsem naletěl na to mexický DLC tak jsem zatím ještě chladnej. Beztak dle všeho to DLC nebude zdarma, jak jsem si myslel a bude stát +-400, tak jak to bylo u Rockstarů vždy, tak nevím, jestli do toho hned půjdu, to by muselo být něco super.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.