Nevíte kde je dneska Škorp? Jsem se těšil že když nemám žádný úkoly tak budem pařit DS, ale on se vůbec neukázal....
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To abych šel do Singapuru a vystavil se explozi Eza, aby ze mě byl biotik, co ?
Teda jenom ty trosky na marsu tu ještě chyběj
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
To jsem ráda že ve vás můj pbrázek něco vyvolává i když je to strach z očí
To není strach, ale prostě pocit z toho pohledu Až se začnu bát toho, co je na papíře, tak buďto navštívím odborníka, nebo začnu uctívat Lena
No... snad radši toho odborníka......
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
4fan: No tak jsem dojel asi ve 2 hodiny z koncertu a dneska bych měl jet na další ale bohužel nejedu . Když jsem totiž u mantinelu skočil tak jsem to do něj narval strašnou sílou kolenem a to se my uplně extrémě vyhodilo teď ležim v posteli a mám napolohovaný nohy. Mám stašnej problem na tu nohu vůbec došlápnout
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tak u nás ve škole teď na každým záchodě visí plakát WANTED jak z divokýho západu. Jde o to, že ředitel vyhlásil odměnu 300Kč tomu, kdo zjistí (a dokáže) kdo úmyslně čůrá na zem problém je v tom, že to pravděpodobně dělá chlap a holky na pány nesmí, takže to nejspíš vyhraje ňákej kluk, jestli se ten trouba vůbec chytne
Mopidu napsal:
Tak u nás ve škole teď na každým záchodě visí plakát WANTED jak z divokýho západu. Jde o to, že ředitel vyhlásil odměnu 300Kč tomu, kdo zjistí (a dokáže) kdo úmyslně čůrá na zem problém je v tom, že to pravděpodobně dělá chlap a holky na pány nesmí, takže to nejspíš vyhraje ňákej kluk, jestli se ten trouba vůbec chytne
on nečůrá na zem schválně ...... on si akorát myslí, že má delší ........
.
Mopidu napsal:
Hej já zrovna pil teď musím utírat zem Takhle mě rozesmát
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopidu napsal:
Hej já zrovna pil teď musím utírat zem Takhle mě rozesmát
A to co budeš utírat ti vyjelo horem, nebo spodem ???
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.