@Tasemnice: To jako státní? Na to jsem měl metodu "nasrat, pohoooodaaaaa" a vyšla Resp. načetl jsem si obsahy děl, která jsem měl přečíst do češtiny/koukl se na filmy, no a angličtinu jsem se učil na školní kolo, takže tam nebylo o čem. Nevím ale, jak máš předměty rozložené ty...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Doufám, že se ve zdraví dožiju pátku. Jestli ne, tak se radši preventivně rozloučím. Pamatujte na mě v dobrém! Omlouvám se všem mým čtenářům, že jsem nestihl dokončit Amonia a Příběhy Dávnozemě.
Ligos napsal:
Doufám, že se ve zdraví dožiju pátku. Jestli ne, tak se radši preventivně rozloučím. Pamatujte na mě v dobrém! Omlouvám se všem mým čtenářům, že jsem nestihl dokončit Amonia a Příběhy Dávnozemě.
Jsem ráda že fázi koně mám za sebou A líbí se mi přidání daeder. Snad to nebudou brát jako rouhání
Mimochodem, zrovna si dělám rozbor Eposu o Gilgamešovi a už jsem v něm našla analogii se Starým zákonem (potopa světa a vypouštění ptáků), norskou (Yggdrasil) i řeckou (Charon) mytologií. A to se nám toho dochovalo tak málo.. fascinující.
Dámy a pánové, páni a kmáni, Mopi už tu bude jen měsíc. Pak má Mopi šestiměsíčního zaracha na PC, mobil i TV kvůli trojkám na vízo. Sorry lidi, tentokrát to asi na poslední chvíli nespravím...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.