Takže. Tu máme chlápka, ktorý hral Alpha verziu hry. Ponúkol nám menšiu recenzi, ktorá znie úžasne. Je to ako spojenie Skyrimu a Guild Wars 2. Vravel že hra je stokrát lepšia ako obrázky a človek má pocit akoby hral nejaký iný diel TES. Proste tento Prewiev sa oplatí pozrieť (veľmi sa nato teším až to víjde ) Samozrejme je to po Anglicky čiže ju treba ovládať.
MortuusDominus napsal:
Tak jak dopadli ti, kteří se zaregistrovali do Bety? Pozitivně, negativně? jsou vůbec nějaké šance?
No, rating som mal Excellent, do Kolónky prečo by ma mali vybrať ako beta-testera som im napísal celý sloh. A stále čakám na odpoveď Dúfam že to výjde.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Ok, pak dej vědět,jak ti to dopadlo ... já teď odpověděla a čekám, ale iluze si nijak nedělám... Excellent mám taky a to proč by mě měli vybrat - no...argument by je mohl zaujmout
PS: jestli nás nevyberou a bude v tý hře hromada bugů, tak víme proč....
tým pádom, niečo im napíšem, a potom môžem slobodne nadávať že ma nevybrali a preto majú bugy DD horšie by bolo keby ma vybrali DDD
You can kill yourself, or die trying...
No já se taky přihlásil.
To co jsem udělal pravdivě mi stačilo na Above Average, pak jsem si něco vymyslel, ale nechtěl jsem aby to bylo moc nápadné, takže jsem to nakonec na to Excellent nedotáhl
Možná si udělal správně, já jsem si říkala, zda excellent není možná chyba, na excellent to bude mít vyplněný snad každej a nebude to na ně působit věryhodně, tak vezmou ty o stupínek níž....:/ Nebo to udělaj naopakl..stupínky pod rovnou smažou ( ani nebudou číst) a budou se rozhodovat mezi Excellentama ...
Readyxx napsal:
jj dunmer by sel .. a kamze patri severan?,ted sem si za nej nak zvykl
Já mam prostě nejradši dunmera pořád za něj pařim ale ve Skyrimu mam teď Wood elfa ale to je vyjímka
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.