Včera, resp. kalendářně ještě brzo dnes, jsem dojel druhou řadu The Walking Dead... Fuuu... Jestli je to někdo, kdo to hrál, hoďte, prosím, do spoilerů, svá zásadní rozhodnutí. Dost by mě to zajímalo. Pak napíšu svoje, díky
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: stojí druhá řada za ty prachy? Jednicka byla prý lepší.... alespoň podle komentářů.
Tak přemýšlím, jestli napnout plachty a zakřičet: JOHÓÓ
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Tak si to stáhni, a když tě to bude bavit, tak to kup
EDIT: http://mindhacks....-illusion/ Tohle doporučuji všem, kteří nejsou spiritualističtí ustrašenci. Velice cool věci jsem zhlédnul
Upravil/a nagasadowcz dne 01.09.2014 15:32
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jsem znalec TWD. Komixu, seriálu i hry, takže jestli chcete něco vědět, tak se obraťte na toho nejlepšího.
No já nesoudím dvojku dle jedničky, dle mě jsou obě dobré. Dvojka má také spoustu momentů, kdy si říkáte: Ou, ku*va, to ne! Proč?
Jen to čekání na další díly bylo hrozné. Teď si konečně zahraji poslední a doufám, že to mí oblíbenci přežijí...
BTW. Tak na to jdu. Kdybych se sem později vrátil a brečel kvůli konci, tak čekám vaši oporu.
Upravil/a Lord Rade dne 01.09.2014 17:12
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mop: Ahá ... no Whirt mě udělal tendle gif k narozeninám a já mu řekl, ať mě ho udělá tak, abych si ho mohl dát tady na foru... no a on to nějak začaroval a je to.
Rozdíl mezi císařstvím a bouřnými hávy není skoro žádný.. Obě "frakce" chtějí vládnout po svém...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Naga: Ok napíšu, zatím si tu epizodu vychutnávám pomalu s přestávkami. Sakra, doufám, že Jednoočko zase neprovede nějakou pitomost kvůli který buď zemřou všichni ostatní, a nebo on...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.