Leneren napsal:
Škoda stejně toho o biologii prozradíš i takhle hodně
Já se to naopak snažím redukovat, protože vím, že jsou lidé, kterým to tady vadí. Ve skutečnosti o tom mluvím víc Až jednoho dne bude ten bájný sraz, povyprávím ti
No nic du taky spát ...... Mimochodem, není důvod se handrkovat o hovorové označení zvířecí oháňky, byť myšlené vepředu pod úrovní pasu u tvora druhu Homo Sapiens
Navíc Mike to myslel dobře, páč jinak z Lena vyroste hulvát. Teda ne že by mě to vadilo, ale už takhle má náš "levolucionář s božským komplexem" diagnóz víc než dost
Takže malí biologové a malé bioložky, dokonce i parazitoložky s fetišem na grafické znázornění geologického a místopisného rozložení světa TES........ dobrou noc.
Upravil/a EldeR dne 21.10.2013 23:49
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Leneren napsal:
ÚPff Eldere já jsme duševně naprosto v pořádku narozdíl od vás všech!
A nejsem o nic více julvátský než dlaždič
Hele ty "julváte" .... mám sice slovník posledního dlaždiče a vyznačuju se neustálým nadáváním, nicméně to omezuju převážně na verbální formu projevu, páč u psaný formy to nemá za prvý to kouzlo a za druhý to vypadá dost pitomě
Nehledě na to, že by člověk měl rozlišovat kde a před kým může mluvit jak žumpa a kde se to nehodí
Tím neříkám, že tady na fóru by měl každý být jak kniha, nebo za "slušňáka", jenom to, že být "julvátem" za každou cenu nemá smysl, ani kouzlo.
.
Tohle hrozí vždycky Nicméně nejdůležitější je, aby z toho člověku nepovolil svěrač, což by mělo za následek potřísnění spodního prádla biologickým odpadem
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.